Turuncukadin GunesMerve23 tabi bu değerler kanı verdiğin haftaya yaşa kiloya göre vs değişiyor ve ben doktor değilim unutma😅 insan endişe ediyor ondan diyorum💞 Papp 1.38 Fb-hcg 16.5
GunesMerve23 Turuncukadin dogrdur ama benimki yüksek çıkmış seninkine göre yarına kadar bayilacam 😂😂😂
Kubra0021 GirlandBoy_Mom kız dedim ya dün gittim doktora ısrar ettim dedi benzetim ama emin dglm yanilabilirim sonra ikili test verdim iki gun sonra gel dedi
Kubra0021 GirlandBoy_Mom dedi cinsiyetini göstermiyor sadece keseye bakarak emin olmadan yorum yapiorum
ibcmom GunesMerve23 benimkine göre de seninki düsük. ultrason değerlerin, testi yaptırdığın gün hepsi önemli canım düsünme bosver yarına ne kaldı
Turuncukadin GunesMerve23 işte belki yükseklik falan çok fark etmiyordur. En iyisini doktorlar biliyor böyle testlerde hiç içini sıkma 🥰
ibcmom Kubra0021 devlet 16 ya kadar söylemiyor genelde, değişiklik olması halinde cıkan tartışmalar yüzünden
Kubra0021 ibcmom zaten söylemiyordu ben çok ısrar ettim emin değilim dedi sadece benzettim ısrarla yanilabilirim dedi