GunesMerve23 Kızlar dün kan verdimde ikili tarama testi için doktora yarın gidicem ama merak ettim anlayan varsa bakabilirmi normal mi diye 13 haftalık.. Beta HCG serbest 33,1 Papp-a 8,6
ibcmom GunesMerve23 değerler bisey ifade etmiyor canım doktor sana grafik verecek ultrason değerlerinle birlikte bakılıyor sonuc orda cıkıyor
GunesMerve23 Turuncukadin ay valla bilmiyorum ki dün 4 de kan verdim bu sabah çıkmış doktor cuma gel bakalım dedi
GunesMerve23 Turuncukadin benimkide devlet hastanesi Erzurum şehir hastanesinde verdim kanı idrarı bende
Turuncukadin GunesMerve23 vallahi çok şaşırdım benimki 1 hafta sonra çıkmıştı onu da biz e nabizdan göremiyoruz zaten doktor rapor şeklinde veriyor. Benimkine risk yok dedi dur bakayim da söyleyeyim sana bari değerleri
Turuncukadin Kubra0021 özelde falan mı yaptırdınız ondan mı böyle oluyor anlamadım ki. Devlette 1 haftadan önce çıkmıyor diye biliyorum ben
Kubra0021 Turuncukadin yok vallah devletten yaptım ikili tarama 2 idrar da verdim hepsi 2 gün sonra çıkacak dedi
Turuncukadin Kubra0021 ay ne güzel hangi şehirdesin ben ankaradayım Etlik şehir Hastanesi’ne verdim testi 1 haftada anca çıktı
ibcmom Turuncukadin ben izmirin ilçesinde verdim 2 haftada cıktı 😂 hastanenin işleyiş farkı demek ki. ilçe merkeze gönderiyor orda incelenip sonuc tekrar ilçeye dönüyormus bizim burda
Turuncukadin GunesMerve23 tabi bu değerler kanı verdiğin haftaya yaşa kiloya göre vs değişiyor ve ben doktor değilim unutma😅 insan endişe ediyor ondan diyorum💞 Papp 1.38 Fb-hcg 16.5