Gamze-232323 Saat 02:30 dan beri 2 dk da bir hafif regli sancısı geliyordu yarım saat sürdü belki, şimdide 3 dakika da bi oluyo ama regl sancısı gibi ama dayanılacak düzeyde
Tazeanne74 Gamze-232323 ilk hamileliginiz mi sancılarınizi dakika olarak takip edin çok sıkılasırsa hastaneye gidersiniz
Gamze-232323 Tazeanne74 başta iki dakika ile üç dakika arası oldu şimdi 5 dakika da bş ama regl sancısı gibi yani bilemedim ki bu doğum sancısı mı, bir saatten fazla sürdü
HiravEmir Normaldir iyice dinleyin kendinizi benim ilk doğum 39+1 de oldu Hadi inşallah güzel geçer doğumunuz eğer doğumsa tabi
Gamze-232323 İkinci doğumum olacak nasipse inşallah birinci de normal oldu ama hiç sancı olmadan suyum gelmişti 38+6 da kızımı Sünni sancıyla doğurmuştum, o yüzden normal sancılar nasıldır bilmiyorum
bado08 Gamze-232323 benim de kasık ve bel ağrım var iki saattir simdi ise kasığıma iki dk arayla baskı gelip gidiyor 37+0 ım
Tazeanne74 Gamze-232323 sakin olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun dogumunuz güzel geçer inşallah 🤲
12betul Gamze-232323 canım benim de ikinci doğumda doğumum regli sancısı şeklinde başladı öyle ilerledi . İkinci doğumda açılma ve sancı daha kolay geliyor . Doğum başlamış rabbim bi seste kurtarsın inşallah
Islemez1009 Ilık bir duş alın eğer yalancı doğum sancısı ise duştan bir süre sonra sancılar gider diye biliyorum
Gamze-232323 Sabaha doğru geçti o regl sancıları hala tık yok çok sıkıldım artık 🥲 bir an önce kavuşmak istiyorum oğluma
100924 Gamze-232323 benimde gece boyunca tuvalete kalktığım zamanlarda hep vardı regl sancısı gibi ama uykuya daldığımda geçiyordu hep 39+3 teyim bende heyecanla bekliyorum
hamislikmii Bende 39+1 deyim regli ağrısı geliyor gidiyor büyük tuvaletim de geliyor ama sancı vs yok inşallah doğum başlıyordur🥲