Ozgeanne Duruu3 zaten 3 kilo vermiştim cuma günü acı gerçekle yüzleşme zamanı , yasak getirebilir doktor onzamana kadar vakit var 😄
Ozgeanne AnayimBenAna_ aaaa şuan heyecan yaptım hoş benim için cinsiyet çok önemli değil de ikinci de çok farklı belirtiler diye acaba mi demistim bakalım cuma günü ogrenebilirsem 🙊
Ozgeanne yeni_anne2 lahmacunu denemedim belki ileride yeni bir deneyim olabilir gece yemeklerinde 😅😅 afiyet olsun inşallah 💕
Ozgeanne Rabiamina sanirm benim de yakmayan tek şey diyebilirim ama miden yaniyorsa salatalık ye bol bol çok rahatlatıyor biraz tuzla iyi geliyor ben öyle yapıyorum 💐
yeni_anne2 Ozgeanne teşekkürler 😂🤭ilk 3 ay peynir ekmekle beslendim diyebilirim çok kotü geçti sıcaklardan dolayı maalesef ama uzun zamandır gece acıkmalarım meşhur şahsen yedikçe yiyesim geliyor 🤣😂
Rabiamina Ozgeanne senin hamileliğin ilk haftaları galiba. 37 haftadayım onu yiyince gece ateş basıyor uyutmuyor 😅
Ozgeanne Rabiamina 11. Hafta içindeyiz hoş ilkinde de pek bir şey yiyemedim , gece ateş basmalari bende şimdiden başladı hâlâ içim yaz ayında kalmış gibi 😅
Ozgeanne yeni_anne2 bende bir ara sadece yeşil zeytin ekmek yani yok ilerlemiyor başka bir şey sonra tost başladı işte bereket versin bakalım ne olacak başka 😂