Busuyil Paronayanne nasıl düzensizdi, değerleri hatırlıyor musunuz. Benim de şuan bi düzensizliğim var ve bugün kahverengi leke geldi cuma günü 4. Betayı vereceğim geçmiyor saatler 🤦🏼♀️
MrvGryl Serapkayaa1234 reglime 5 gün kala silik ötesi bir çizgi çıkmıştı :) kan testi verdiğimde değerim 29.32’ydi. Şimdi 18 haftalığız :)
-rabiss54- Serapkayaa1234 reglim 10 gün gecikti evde test yaptım ikinci çizgi silikti aynı gün sağlık ocağına kan verdim beta HCG 4092 çıktı hamilesin dedi sonra kadın doğuma gittim 5+6 haftalık hamilesin dedi ve kalp atışını dinledik 🥰
kubrabayrakliii Serapkayaa1234 benim beta değerim 53 ken yaptığım testte çok aşırı silikti gösterdiğim herkes tek çizgi diyordu ama hamileymişim
Nur_Erdugan53 Serapkayaa1234 4 gün kalmıştı Adet olmama geçti döllenme olmasına rağmen 390′da öğrenmiştim🤭 geçen Instagram’dan dolaşırken şöyle bir şey gördüm HGC göre ne kadar sonuç çıkacağını gösteriyor galiba
kubrabayrakliii Serapkayaa1234 çok aşırı silikti sadece o hafif çizgiyi ben görüyordum ne eşim ne annem yok diyordu birkaç gün bekledim tekrar test yaptım biraz daha silikti yine belli olmuyordu dayanamadım gittim kan verdim beta 53 çıkmıştı
Dyguuu59 Paronayanne güzel artıyordu normalde 2 gün önce 94 tü bugün 122 sence nasıl böyle olmuşmuydu sana inşallah daha sonra daha yüksek artar
KumpirsMom Serapkayaa1234 4+4 haftalıkmış 197 ile öğrendim silikten biraz daha koyuydu bu arada Bat günüydü çubuk testi yaptığımda
Dilaralav Serapkayaa1234 ben freely marka silik çizgi ile gitmiştim beta 9 çıkmıştı hamileydim ama boş gebelikti. 1 kez de aynı markada yalancı pozitif görmüştüm bunu da belirteyim dedim