Serapkayaa1234 Kızlarr gebelik testiniz en silik oldugu haliyle beta hgc’ nize baktırdıgınızda kaç çıkmıştı yani beta hgc kaçken teste yansıyor anlatabildimmi bilmiyorum ama
Hayelllerhayatttlar Serapkayaa1234 ben hiç gebelik testi yapmadım hepte içimde kalmıştır 😂 hcg ile direk örendim
october Serapkayaa1234 gözle görünen ama zor görünen, kırmızımsı bir çizgi çıkmıştı prodoctorda. ilk idrar değildi sıvı da almıştım. 1 saat sonra kan verdiğimde 5,31 gelmişti beta. o kadar küçük değeri algılamıştı prodoctor
Nur181925 Silik cizgi çıktığında reglime 3 gün vardı 130 çıktı 5 gün sonra tekrar kan verdim 1000 çıktı
Serapkayaa1234 Nur181925 yaa canım sen benım gibisin benımde 3 gün vardı testte cıkmadı kan verdim 45 cıktı ben anlamadım bişey
Serapkayaa1234 october yaa canım cok sacma bi olayım var benım bak sımdı 3 gün var adetime ve testte cıkmadı kan verdım supelerim vardı cunku 45 cıktı betam
Caglacolak5237 Serapkayaa1234 kızımı 17 iken öğrendim kaset test çok silikti ve adete 1 gün vardı. Oğlumda 10 gün geçmişti adeti 1354 çıkmıştı sanırım
Bahar212121 Serapkayaa1234 çok hafif hayalet gibi bir çizgi ile gittim beta verdim 8 di 😁😁 adetime 7 gün vardı
atlasinannesi_ Serapkayaa1234 benim 4 gün önce yaptığım test gözle çok minik görülüyordu. Ertesi gün kan verdim bu gün çıkan sonuç 16.2 .sat20
Paronayanne Serapkayaa1234 209 ile öğrendim beta artışım çok düzensizdi hatta dış gebelik olabilir dediler oğlum 7 aylık oldu bile
Busuyil Paronayanne nasıl düzensizdi, değerleri hatırlıyor musunuz. Benim de şuan bi düzensizliğim var ve bugün kahverengi leke geldi cuma günü 4. Betayı vereceğim geçmiyor saatler 🤦🏼♀️
october Serapkayaa1234 idrar testini hiç önemseme olabiliyor bazen öyle. kan kesin sonuçtur hayırlı olsun
Gizemalp Serapkayaa1234 adetim gecikmeden kaset test yaptım ikinci çizgi belirli belirsizdi kan testi verdim betahcg 70 çıkmıştı. Hatta çok erken çok yeni falan demişti doktor sonra iki katına çıkıp çıkamayacagini takip etmiştik
Alya05 Serapkayaa1234 3 yıl önce adetime 3 gün kala kan vermiştim betam 130 çıkmıştı Son gebeliğimde de yine adetime 3 gün kala kan vermiştim 380 di değerim