bundan 4 gun once pazartesi günü doktoruma gittigimde bebegin kafasi kanalda değildi ertesi gun ise 3cm açıkla yatışım yapıldı.39+5 haftalik olduğum icin beklemeye gerek duyulmadi ve suni sanci takildi sabah 11de.bu arada ben korktugum icin epidural oldum.ebe ve doktorum surekli gelip açılmalarımı kontrol ettiler ve iyi gidiyordu.tamamen hissetmeme gibi bir durum yok vajinal muayenelerimi hissettim ama acı olarak degil sadece huylanıyordum.8 cm oldugunda dogumhaneye alindim biraz da burda bekleyelim dediler.bu arada 9 olunca ıkınmamı istediler ben ıkındıkça bebek aşağıya iniyor arada nefes aldığımda ise geri gidiyor ve rahmim 6-7cm açıklığa geriliyordu.tam 1buçuk saatlik uğraşın sonunda sezaryene karar verildi.epidural takili oldugu icin bu sekilde yapalim dediler ama ben cok yıpranmıştım artik cogu seyi hissetmeye baslamistim ve uyutun beni dedim.ameliyathaneye alindim genel anestezi sezaryenle oglumu dunyaya getirdim.benden 1 saat once çıkmış tüm yakinlarim görmüştü ben de odaya gittiğimde getirdiler.inanin cektigim herseyi unuttum
hem epidural hem o ikinmalar sonlara dogru hissettiğim normal dogum sancilari sezaryen genel anestezi derken oglumun sicakligi herseyi unutturdu.herkese simdiden hayirli doğumlar diliyorum benim hikayem boyleydi 😊