Hilaldemirrr MinikMucize46 yiğit mert bayrak ben ilgisinden kendisinden memnunum çok şükür en azından diğer doktorlar gibi ilgisiz değil neyin ne olduğunu anlatıyor konuşuyor hastayla
Sumeyyesu MinikMucize46 ben genelde alper türkoğlu na gittim aşırı memnunum irda ikinci dogumum olcak
Sumeyyesu Hilaldemirrr gün verme olayı heralde doktordan doktora değişiyor olabilir ben en son alper türkoğlu na gittim o 37 haftada kan alırlar 38 39 da gün verirler demişti bakalim bana yarın gün vermek mi?
HazelSeren Esra0121 önceden olanlar öyleydi ama şuanda kaç kişi hepsi normal dikiş aldırmaya gittik dedi
Hilaldemirrr Sumeyyesu ben gittiğimde işte doktor nst den sonra kaput verip acile yönlendirdi orda gün verdiler kan idrar tahlilleri istediler hepsini verdim sonuç için gerek yok dediler doğumda bunlar lazım olucak dediler o yüzden istiyoruz dediler
Sumeyyesu Hilaldemirrr evett aynı dediğiniz gibi oldu önce muayene etti sonra nst ye yolladı kan idrar tahlili sonra gel odama dedi nst ye bakti imzali kaseli kağıt verdi acil yesil alana gittim orda da yukarda muayene oldugum icin muayene etmesi direk 39 +2 ye gün verdi 9 ocak :)
Sumeyyesu Hilaldemirrr teşekkür ederim bence 37 artı 3 de gitsem 39 arti 3 olurdu sanki çünkü direk 2 hafta atlayıp gün veriyo Ama ne yalan soyliyim sevindim gün vermesine ve bu kadar pratik olmasına
Esra0121 Hilaldemirrr bişey sorabılırmıyım gün verıldıkten sonra tekrar kontrole gelin dedılermı yoksa günümü beklıyorsunuz