minikbebegim06 smamrt89 ya herkeste farklı belirtti verebilir tabii ama benimde iğneden sonra öyle olmuştu gebeliktenmis 😊
Masal1234_ minikbebegim06 salı gece 12 de vurunmustum 20 mm ve 17 mm di yumurta salı ilişki önermişti doktor Perşembe aşılama yaparken baktı yumurtalarda çatlamasti öncesinde ilişki olduğu için kafam karışıyor benimde ayrıca belirtim de yok hiç
minikbebegim06 Masal1234_ ilişki olduysa salıdan itibaren 14 15 günde sayabilirsin herkeste belirti olmuyor ya da aynı belirtiler olmuyor
minikbebegim06 Masal1234_ rica ederim 💐 inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim gönlünüze göre versin ❤️
Ecemakkuzu Dmrts0106 henüz çok erken bende 5.haftalık hamileyim hala gitmedim bi 3 hafta daha gitmeyeceğim.
orkidemm_ Ecemakkuzu işte bu çok yanlış ne demek gitmeyeceğim en azından sağlıklı bir gebelik mi değil mi öğrenmek gerek kontrolde olmak gerek
Dmrts0106 minikbebegim06 öyle yapıcam inşallah nasipse🙏🥰 beta kaç olursa tekrar kan vermeye gerek duyulmaz acaba
minikbebegim06 Dmrts0106 kimisinde 1500 üstü kese görünüyor gerek kalmıyor kan vermeye ben 3 bin üstünde görmüştüm sanirim