Dmrts0106 bnnryksl ayy sağlıkla gelsinler inşallah bende ikiz çok istiyorum inşallah banada nasip olur 🥹
Dmrts0106 denizbennn canım iğne vurmadan üç. Gün önce doktor baktı gün ve saat verdi o gün yumurtama bakmadan iğne yapıldı kac m olduğunu bilmiyorum yani
Dmrts0106 Byzz61 ilaç bittikten 5 gün sonra yumurtama bakıldı güzel büyümüş dedi 3 gün sonrasa iğne günü ve saati söyledi canım
Cagla1606 Kızlar meraba ben 6 Aralık’ta ctlatma iğnesi vuruldum bugünde 13. Günü daha adetime bir hafta bar ben test yaptım negatif çıktı 🥺 pozitife donermis sizce daha sonra yine test yapmalimiyim
smamrt89 Dmrts0106 Dmrts0106 canım öncelikle tebrikler, benimde iğnenin 16. günü 4-5 gündür dediğin gibi adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var bende olucam diye düşünüyorum hep iğneden kaç gün sonra adet olunuyo onunda bilmiyorum acaba test yapsam doğru sonuç verir mi
Dmrts0106 smamrt89 16. Günü doğru sonuç verir diye düşünüyorum negatif çıkarsa da adetinizi bekleyin ilaç yeni sıfırlanmıs olabilir tekrar pozitife dönebilir ben 18. Günde öğrendim çünkü
Dmrts0106 eliff__ malesef pazartesiye kaldı canım eşim görevden dönmedi henüz evde testi tekrar ediyorum çok şükür pozitif çıkıyo net
minikbebegim06 Dmrts0106 kan verip beta takibi yapacak olursanız 2 günde bir ayni yerde ve aynı saatlerde yaptırmaya dikkat edin farklı hastane vs olursa sonuçta hata olabiliyor hayırlı olsun 💐🥰
smamrt89 minikbebegim06 regli olacak gibi belirtilerim var kasıklarımda ve belimde özellikle o yüzden biraz çekiniyorum test yapmaya
Dmrts0106 minikbebegim06 öyle yapıcam inşallah nasipse🙏🥰 beta kaç olursa tekrar kan vermeye gerek duyulmaz acaba
minikbebegim06 smamrt89 ya herkeste farklı belirtti verebilir tabii ama benimde iğneden sonra öyle olmuştu gebeliktenmis 😊
Masal1234_ Dmrts0106 bende asılama oldum hangi günden sayacagiz acaba geçen hfta salı 12 de iğne vurunmustum Perşembe aşılama oldu yumurta çatlamasti
Masal1234_ minikbebegim06 salı gece 12 de vurunmustum 20 mm ve 17 mm di yumurta salı ilişki önermişti doktor Perşembe aşılama yaparken baktı yumurtalarda çatlamasti öncesinde ilişki olduğu için kafam karışıyor benimde ayrıca belirtim de yok hiç