Kubrakuzey AlininAysesii ya yemin ederim gülmekten ayılamıyorum bi kaç postta daha çok güldüm bugün sonum hayırlı görünmüyo😂😂 yok bi ortası bunun yani burdan bunu çıkarıyoruz😂😂
AlininAysesii Kubrakuzey Bugün var mı tuhaflık ama herkesin kafası bi hoş, hormonlardan olsa gerek 😂😂
kizbebekannesii Anacsevgidolumelek ay niye bişi olsun hiç hareket etmiyor musunuz ? İşinizde evinizde ev işi vs ben cok zor hamile kaldım ilk gebeliğim ama yine de böyle bişiden cocuga bişi olmıcagını biliyorum
Anacsevgidolumelek kizbebekannesii ya olursa 🙄🙄🙄 ya cocugum sallanmaktan yorgun duserse ya doktor bana sen dizini salladigin icin cocugun soka girmis derse? Kiz ne ciddiye aliyosunn 😁😁😁 baksana yorumlara ne geyikler döndü 😂
kizbebekannesii Anacsevgidolumelek ay ne blym okumadım yorumları valla neyse normal bi insanmışsın 😂 burda ne sorular oluyor hiç şaşırmamıştım soruna 😬
Anacsevgidolumelek kizbebekannesii ahahah haklisiniz valla bir suru insan var kimin ne derece ciddi oldugu anlasilmiyor 😚😚😁
Pinaryucel Anacsevgidolumelek bu mantıkla giderseniz hapşırınca çocuğun düşmesi gerekiyor. Biraz okuyun lütfen, araştırın hepimiz anne adayıyız hepimiz tedirginiz ama böyle sorularda ne bileyim 🤦🏻♀️ İnsanın şaşıp kalıyor.
Anacsevgidolumelek Pinaryucel hiç valla yaa hapşurunca düşmüyor muymuş? Ben hamile kaldigimdan beri hapsurmuyorum inanir misiniz icime icime hapsuruyorum 😂😂😂 yahuuu yorumlara baksaniza korkmayin cok arastirdigim icin kizarlar bana biraz akisina birak diye merak etmeyin bilincsiz bir anne degilim kili kirk yararim 😁