Anacsevgidolumelek Aryam2019 aayy dur cocugum 12 haftalik tekme atti iceriden guldurme beni kim kardasyan falan olmasin isin kotusu ben de kalcaliyim 😂😂
Endegerlimoglum Anacsevgidolumelek dikkatimi çeken tek şey şu oldu. Post sahibi ilk defa hakaret edip kendini savunmamis. Hep öyle olur ya😂 siz ne bilirsiniz ben haklıyım gibisinden. Ama bu sefer sende katilmissin esprilere çok hoş olmus😂😂😂
Mevaninannesiii Anacsevgidolumelek 😁😂😂😂beşik alma içerde sallansın dursun 😂 komik insanlar iyi ki varlar
Anacsevgidolumelek Mevaninannesiii dizimde sallayabilecek boyutlardayken almayi dusunmuyorum zaten 😁 o degil de bir komsum oglunu o sekilde dizinde sallaya sallaya uyuturdu galiba bende oyle olacam 😁😁
Anacsevgidolumelek FindiksMom kiz allah seni ne yapmasin cocuum benim dizimden hareketli zaten maşallah kuzuma hosuna gidiyodur belki durdugum zaman annee yine yapsana falan diyodur 😂😂
Anacsevgidolumelek FindiksMom ya cocuga zarar veriyosa 😐 bence benim postta bir netlestirelim oyle basla 😂
Anacsevgidolumelek Tontisannecik aay o da cok dusunduruyor beni ama onu uzman doktorlar acikladi yurudugun zaman olusan sallanti besik gibi geliyormus hemen uyuyorlarmis 🙄
kizbebekannesii Anacsevgidolumelek ay niye bişi olsun hiç hareket etmiyor musunuz ? İşinizde evinizde ev işi vs ben cok zor hamile kaldım ilk gebeliğim ama yine de böyle bişiden cocuga bişi olmıcagını biliyorum