kuzuannesi4234 Kızlar doğum parasi için 32.haftada çalışamaz raporu almam yeterli mi? Diğer şartları sağlıyorum ama 32.haftafa çalışabilir mi çalışamaz mi raporu almam lazım onu anlamadim fark etmiyor sanırım
minikbebegim06 kuzuannesi4234 eğer 37 ye kadar calisabiliyorsaniz 37 de çalışamaz alıyorsunuz 32 de çalışabilir alıyorsunuz ona doktorunuzla birlikte siz karar verin hangisini alacağınıza
Aaaabbbccc kuzuannesi4234 etmez ama kafan rahat olsun 32 de izne ayrıl paranı doğum yaptığın gibi alır diğer kalanı doğum izni raporu bitince akırsın eksilerini o zamana kadar tamamlarsın
kuzuannesi4234 Çok teşekkür ederimm yani çalışabilir ya da çalışamaz fark etmez değil mi doğum parası için
kuzuannesi4234 Aaaabbbccc doktorum bugün çalışamaz veremeyeceğini söyledi bende bir özel hastaneye gidip çalışamaz raporu almak istiyorum Çünkü sizin dediğiniz gibi birini doğum yaptığım gibi almak istiyorum
Aaaabbbccc kuzuannesi4234 kaç haftalıksınız ki veremeyeceğini söyledi 32. haftada otomatik olarak Pek çok doktor veriyor zaten kendi isteğinizle olduğu zaman onlar sizin çalışma çalışamamaıza karışamaz ki
kuzuannesi4234 Aaaabbbccc 30+3teyim ama riskli veya erken doğum gibi haller yok neden çalışamaz vereyim ki diyip kestirip attı başka bir özele gidip rapor almayı deneyeceğim o yüzden
Zeynep2525 kuzuannesi4234 sizin istediğiniz çalışamaz raporu olmuyor ki. Tek hekim raporu oluyor. Doktorun dediği gibi bir sorununuz yoksa neden versin ki
Aaaabbbccc kuzuannesi4234 30 haftada sadece zaten çoğul gebeliklere rapor veriliyor kendince hakkı doktorun zorlanıyor çalışamıyorsan iş yerine belirt ama eşiniz falan sigortanızı ödüyorsa rapor için 32 haftayı bekleyin hata hiç kendi doktorunuza gitmeye gerek de yok devlet hastanesi de hemen veriyor ben rapor için muayene parası boşa vermek istemedim devlete aldım raporu
kuzuannesi4234 Aaaabbbccc 30.haftamda hafta rapor almak istemiyorum zaten 32. Haftamda rapor almak istediğimde kendi doktorum çalışamaz veremeyecegini söyledi Teşekkür ederim