Lanetkari cansuilkhun kaç haftalıktınız prillamda verıyor doktor bı arayın konuşun yazsın size günde 3 taneyede kadar içiliyor diye biliyorum doktora danışın ama
Ceydaaas1 cansuilkhun çok kusuyorsan kesinlikle hastaneye gitmelisin doktor yatış yapar idrar tahlilinde açlık çıkarsa bende kusamiyorum ama migdem bulanıyor çok zor geçiyor günler evde birşey pişirmek eziueyt hicbirseyin kokusunu almak istemiyorum
Mejsa cansuilkhun soğuk süt iyi geliyordu bana tuzlu şeyler zeytin gibi. Bir de katı yiyecekler bastırıyordu mesela makarna gibi tost gibi. Mideye oturacak şeyler yiyince 😅 16. Haftadan sonra kesildi hamdolsun mide bulantım
Mejsa cansuilkhun Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama çok yiyemeyecek duruma gelirseniz ihmal etmeyin kesin acile gidin en azından serum versinler ben yapmadım şu an onun ceremesini çok çekiyorum
Sena-cy00 cansuilkhun Bende birde mide yanması vardı doktor gaviscon şurup vermişti o şurubu kullandım hep baya iyi gelmişti bana rahatlatmıştı midemi 3-4 şişe falan bitirmiştim sanırım
Mrverdence Ayva üstüne tuz limonda bulantıyı azaltıyor hamileliğimin ilk dönemlerinde bu 3’lüyle yaşadım resmen. Tuzlu çubuk kraker ekşi yeşil elma bunları da deneyebilirsin. İlaç olarakta prizin yazmıştı doktor bana