cansuilkhun Bugün ne yesem çıkardım o kadar kötüyüm ki şuan Allah aşkına çözüm bulan yada şu iyi geliyor diyen varmı bide tüp mideliyim iyice zorluyor şuan beni 🥹🥹
Asilzedemom cansuilkhun acile gitsen daha iyi tüp mide ne bir bilgim bilr yok cogunun da yoktur diye düşünüyorum bı açıl görün
Lanetkari cansuilkhun bana sakız çiğnemek tuzlu zeytin peynir ve portakal çok iyi gelmişti baska bısey yıyıp ıcemıyordum belkı deneyebılırsın kendini deneme yanılma yöntemiyle keşfetmen gerek
LeylaAB cansuilkhun Geçen hafta aynısı oldu akla gelebilecek her şeyi denedim gevrek leblebi zencefil elma ayva sakız hiç bir şey kesmedi gittim acilde serum aldım o biraz toparladı sonraki gün kendime geldim
Sedanuryamac cansuilkhun ilaç veriyor doktor bulantı için ilaç yazdır canım herhangi bir zararı yok zaten hamilelerin bulantısı için ayrı bir ilaç
defnevedoruk cansuilkhun hiçbirsey fayda etmiyo, artık birsey yemek bile istemiyorum yiyince kusuyorum bulanıyo yemeyince daha kötü oluyorum bu gece yine gittim serum taktılar yemekten sonra fenalastım resmen
Asilzedemom cansuilkhun bende gaviscon verdi ler bide yeşil zeytin çekirdeğini yut dediler sabahları ikitane iğne serum yapılmadi bende istemedim belki ondanda olabilir
Lanetkari cansuilkhun kaç haftalıktınız prillamda verıyor doktor bı arayın konuşun yazsın size günde 3 taneyede kadar içiliyor diye biliyorum doktora danışın ama
LeylaAB cansuilkhun hayır direkt acile gittim önceki geceden bu günün gecesine kadar içtiğim suya kadar kustuğumu gözümün karardığını söyledim bulantı kesici serum verdiler. Normalde bulantı ilacım vardı ama sindirmeden kustuğum için o gün hiç işe yaramadı kesilir diye bekledim kesilmedi en son çöküp ağladım sinirden
Sena-cy00 cansuilkhun Ben bulantım olduğunda ve hiçbirşey yiyemediğimde soğuk portakal yiyordum bır tık iyi geliyordu açlığıma bulantıma veya limonlu soda içiyordum bu şekilde bir günde kaç portakal bitiriyordum sayamadım, muz falan da deneyebilirsiniz açlığı bastırır biraz..
Ilknur35 cansuilkhun Prilam kusmalarım sayısını azalttı bende yiyecekleri de deneye yanıla bana iyi gelenleri buldum diyebilirimm.Mandalina&portakal sabahları kaşarlı tost ya da sandviç yanında yeşil zeytin salatalık sadece. Soğanlı salçalı hiç bir yemek iyi gelmiyor mesela. Sade makarna haşlanmış patates yeşil elma bunlar bana iyi geliyor midemi bastırıyor 1 aydır sadece bunları yedim siz de deneyebilirsiniz.
LeylaAB cansuilkhun herkese farklı şeyler iyi geliyor bana portakal mandalina iyi gelmedi ama sabah kahvaltıda beyaz peynirli tost yiyordum haşlanmış patates yiyordum yeşillikli ekşili bir salata yiyordum az yağlı zaten genel olarak canım bir şey istemiyor ama bu aralar bulantım azaldı biraz fazla yesem sindiremiyorum hemen kusuyorum
anneoluyorumm13 cansuilkhun ben ekşi jelibon yediğimde bulantım Azalıyor ne alaka bilmiyorum ama jelibon yiyince midem bulanmıyor
EbSa 1,buçuk aydır prilam kullanıyorum gündüzleri yine idare ediyorum akşamları ilacın etkisi azaldığından sNırım çok kötü oluyorum herşeye öğürüyorum zar zor uyuyorum yeni güne aynı şekilde başlıyorum 😔 artık gerçekten çok bunaldım bende