Adenmom_ Tubatubila bol bol yürümek ve kayısı hoşafı bir de doktorum ayaklarımı ve karnımı sıcak tutmamı istemişti patik giydirip karnıma şal sarmıştık öyle gaz çıkarabilmiştim ben
denizin__annesii Tubatubila doktor a söylediniz mi bı ilaç var laman gibi yapıyor çok kolay rahatlıyor Türkiye de vardır ilaki biz Almanya dayiz burda şimdiden aldım eczane den dogumdan sonra böyle bir sorun olursa diye
MorKelebek54 Tubatubila anladik canim demek ki herkesde ise yarakiyomus valla bildigim baska yok maalesef. Bol bol yürüyüş de yapman lazim
Merve-betul Naptın canım iyimisin cikarabildinmi o. Gazi cikaramazsan dikislerine baskı yapar ağrıyor diye diyolar
Merve-betul Bı Bilgi paylaşımı bende şaşırmıştım şimdi aezeryanda bağırsakların falan cikariyolarmis ya işleri birince öylece koyuyolarmia bağırsak kendi eski formuna kendi donuyomus boşuna dememişler bence ikinci beyin diye çok ilginç 😊
Tubatubila Merve-betul gaz problemim hala var canım cikiyor ama çok fazla yani sanki tekrar yerine geliyo gibi çok zorluyo beni