elfkbramtn Zmraemr allah kolaylık versin inşallaaaah balım kendini bebeğin sağlığı sıhhati yerinde mi
MomBse Zmraemr amin darısı bize inşaAllah şükürler olsun canım Allah sana da bebeğine de iyilik versin inşaAllah Rabbim yardımcınız olsun 🌸 açılma olmadığından filan mı sezeryana alındın suni sancı vericeklerdi ya
Zmraemr MomBse evet açılma 3 ü geçmedi, bir defa suyum boşaldı sonrası kuru ağrı 12 saat çektim dayanamadım artık sezeryan istiyorum dedim yarım saat içinde bebeğim doğdu 10 - 15 dk sonrada ben çıktım odaya
iremm05 Sudem benim doktorum hic acikligin olmasada suni sanci veririm dedi. Açılması olmayan bebegi kanalda olmayana bile verdim yatiyor simdi dedi. Bebegi kanala indi falan dedi.
MomBse iremm05 suni sancı açılma yapıyor diyorlar ama bazı kişilerde hiç yapmıyormuş ve zaten bazı doktorlarda 2 3 cm açılma olmadan vermiyormuş doktordan doktora değişiyor iste bedenden bedene de değişiyor kimisi açılıyor kimisi açılmıyor hakkımızda hayırlısı artık
iremm05 Tomrisinizi benimde doktorum aynen sizin gibi bir hastasindan bahsetti. Bende sordum cunku bunlarin hicbiri olmadan oluyor mu diye oluyor yatiyor suan bole bir hastam dedi.
Tomrisinizi iremm05 bana sezeryanla sonlanabilir de dedi hersey rahimin suni sanciya verecegi tepkiye bagli yani rahiminiz doguma gecerse gerisi geliyor yok gecmezse zorlamanin anlamida olmaz saglikli dogumlar dilerim herkese🤲
MomBse iremm05 bende kendimden başka görmedim heralde🤭🤦🏻♀️ çatır çutur çatladı tabi her yerim bacaklarım belim yanlarım karnım🥺
Elaylama MomBse ay benim pazartesi sancım bir 3 dakika kadar sıfırda sabit kalmış inanılmaz 😂 39+3 Tabi ki kız 🙄
MomBse Zmraemr Allahım kurtarmış ya sağ salim seni de bebeğini de şükür canım elhamdulillah en iyisi keske en baştan bilebilseler de o sancıyı çekmeden sezeryana alsalar ama iste denemek lazım neyse geçmiş gitmiş miniğinle sana hayırlı günler görmek nasip olsun🌸
MomBse iremm05 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim🤣 veririz inşaAllah yeter ki sağlıcakla gelsinler de zaten bi 10 kg hemen gitse geriye kalanı da yavaş yavaş veririz umarım🤣🙏
iremm05 Tomrisinizi tâbiki neler olcak bakalim. Sagsalim atlatiriz insallah 🙏 dua edin ben basliyorum