heyben Balbebek012 ben 31 de ayrılmak zorunda kaldım ama 31 de çalışamaz alamıyorsunuz. 31 de normal istirahat raporu aldım, 32 de çalışamaz aldım
Balbebek012 Ilkalp1 sezeryansa 1 hafta erken alanlar olabiliyormuş ben de merak ettim buraya sormak istedim
Ilkalp1 Balbebek012 o konuda bir bilgim yok da. Bende şeyi merak ediyorum ya biz doğum parası alıyor muyuz
Adenmom_ Ebeeee bilgim yok ama çok istemiştim denk gelmesini nasip olmadı doğum iznim bitti yıllık izinlerimi kullanıp ocağın ilk haftası işe başlayacağım umarım size denk gelir
heyben Ebeeee eşim aradı genel merkezlerini görüştü 1 seneyi bulabilir daha komisyonda görüşülecek dediler
Esrakalkanc Adenmom_ siz de tıbbı sekretersiniz benjm gıbj ben de alımları beklıyjrum da süt izni kullanacaksınız dımı 3 saat dıye biliyorum 3 saat erken cıkıyotsunuz bır de bebısı kime bırakıcaksınz
Ebeeee Adenmom_ bu gidişle bize de zor denk gelir,baksana arkadaşın biri eşim aradı 1yila ancak dediler diyor
Adenmom_ Esrakalkanc evet öyle çalışıcam kayınvalidem ve annem dönüşümlü olarak gelip bakacaklar ama nasıl dayanacağım bilmiyorum 🥹 ay inşallah tez zamanda güzel bir alım yaparlar
Esrakalkanc SMB ben de tıbbı sekreterım İlk 6 aya kadar 3 saatlık sut izniniz 2. 6 da da 1.5 saatlık sut iznimiz oluyor erken cıkıyoruz hastaneden