Guldane32 yeni_anne2 ben şuan 33+5 günlük hamileyim ama bebeğimin karin çevresi 2 hafta geriden geliyor o yüzden doktor ona da baktı ama pazartesi gidecem tekrar kontrole o zaman söyler heralde
Mikim Nazdar63 ben yaşadım bu durumu ilk gebelikte bı pozitif bı negatifti sonra kessin doğru sonuç için dizen kabaratuvara gonderdik ve negatif geldi şuan ikinci gebeliğim özelde ve üniversitede pozitif geldi Ankara düzene gönderdik negatif geldi sonra tekrar üniversitede kan verdim pozitif geldi 1 hafta önce ilk defa kanamam oldugu için acil universiteye gidip kan verdim negatif geldi ve iğnemi oldum anliyacaginiz farklı hastanelerde bu testi herzaman tekrarlamak gerekiyor cnku yanlış sonuç verebiliyor
Dbxfdg Guldane32 sizinki iğneden olmuş olabilir çünkü min 2,5 ay koruyuculuğı devam ediyormuş iğnenin buna göre sizin için doğum vaktini çok rahat çıkarır demek oluyor, ama konuyu açan arkadaşımızın durumu daha farklı
Nazdar63 Guldane32 bugün gittim doktorum iğne vurulduktan sonra pozitif olmuş sorun yok dedi iğneden dolayi oluyor dedi ama iğne vurulmadan önce pozitif çıkması sorun demek dedi yani korkacaksın bisey yokmuş