Aysedgrlikrkmz Elifdmrezen biz de 6+6 dayız aynı durum bende de var 🤢 iştahsızlık halsizlik bulantı ani duygu değişimleri filan derken geçiyor günler 🥰🥰🥰 sonumuz güzel olsun inşaallah Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Askkokuluyavrum Elifdmrezen ben de 7 haftalığım ama programa göre 6+5 görünüyorum doktorum 1 hafta önce 6 haftalıksın demişti bilemedim 🤱🤷♀️ Bende mide bulantısı var ama ilk zamanki gibi degil çok degil yanı ruhsal sersemlik ve hic birşeyden zevk alamama var 🤦🏽♀️
NhLpRn Elifdmrezen bende aşırı halsizlik ve iştahsızlık var tüm yemeklerin kokusu midemi bulandırıyo meyveden başka bir şey yiyemiyorum ruh halim de çok dalgalanmalar yok şimdilik :)
Elifdmrezen Haribo42 nasıl bir anne olucam ben buna hazırmıyım bana bişey olursa bebeğime kim bakıcak hep böyle kafamı bulandıran sorularla boğuşuyorum ..zamanı akışına bırakamıyorum 🙁
Haribo42 Elifdmrezen yok yok oyle dusunmee insallah onlar yazi kader ben adim adim ilerlemeyi dusunuyorum sende anin tadini cikar hasta dzgilsen:)) Allah askina herkes anne oluyo buyutuyo tabiki olursun pıt pıt doğuruyo herkes :))
Elifdmrezen Haribo42 ne hastalığınız var ?İnsallah bebeğiniz bütün hastalıklarınızı bitiririr ve sağlıcakla gelir 🙏
Elifdmrezen Aysedgrlikrkmz Aysedgrlikrkmz Amin Ayşe Hanım sağlıklı olsunlarda biz bu yaşadıklarımızı unuturuz;)
Aysedgrlikrkmz Elifdmrezen kesinlikle katılıyorum sağ Salim kucağımıza alalım da inşaallah bunlar tuzu biberi olsun 🙏🏼🥰🥰🥰
Askkokuluyavrum Elifdmrezen sürekli bir endişe korku halindeyim bebeğim yasıyor mu orda mi hala birşeyi yok demi sürekli doktora gidesim var eşime diyorum eve ultrason makinası Alicam bu kadar evham Beni de eşimi de yoruyor biliyorum ama 2. Gebeliğim ilki dış gebelikti çok da istemek istemiyorum bazen çok istememek gerek diyorlar ya ne bileyim Allah sağ salım kucağımıza almayı nasip etsin canim
Kumru82 Merhaba kızlar bende 7. Haftalık oldum Aşırı gaz sancısı şişkinlik(bir öneriniz varsa sevinirim) Kabız değilim Bebekler sağlıklı olsunda şuan baska düşüncem yok kfaya okdr takmakdan saçma sapan rüyalar görüyorum
Elifdmrezen Kumru82 Allah yardımcınız olsun ..Balık hapı kullanıyormusunuz ..Ben kullanıyorum ve bendeki şişkinliği aldığını düşünüyorum
Elifdmrezen Askkokuluyavrum Güldürdünüz:)Allah ın nuru nu taşıyoruz içimizde..Allah a tam teslim olabilsek bu kadar evham yapmayız ..Sadece yapmamız gereken dua bebeğimizin sağlıklı bir şekilde gelmesi için ..
Askkokuluyavrum Elifdmrezen öyle tabi ama insan tedirginlik yaşıyor bazen de burda yazılanları okuyunca etkileniyorum galiba Allah sağlık versin sağlıkla kucağa almayı nasip etsin