keyfimin-kahyasi-misin [silindi] doğum kilosuna değil sağlığına bak öncelikle takma kafana . Ufak bebisler daha hızlı büyüyor benim oğlum 3570 doğdu Bir gün sonra 3100 e düştü son haftalar gelişimi ilerlemiyodu
[silindi] GirlandBoy_Mom 2 haftada 400 Gr almış sdece otakıldı kafama kuzum ya, o kadr da kaşar peyniri ceviz badem vs yiyorum
GirlandBoy_Mom [silindi] bebişin bünyesiyle alakalı kuzum maşallah gayet güzel almış hiç kafana takma doğum yapana kadar 3 kiloyu geçer
Merveeildeniz [silindi] istediğini Yesende biraz genetik benimki babasına benzemiş genetiği 36+1 3400 gr olmuş şimdiden babası 4500 gr tosun bebek olmuş mesela
[silindi] keyfimin-kahyasi-misin kuşum ne bileyim ya ilk gebeliğim bir de benim eltim emekli ebe her şeyi biliyor 🤣🤣🤣 küçükmüş dedi duyunca sen bi tane daha yap kilolu olsun inşallah abla dedim 🤣
GirlandBoy_Mom [silindi] evet canım ben 32 . Haftadan itibaren nst ye girmeye başladım gittiğim hastanede öyleydi
Aslaninannesi_ [silindi] ne kadar cahil insanlar nasıl ebe olmuşlar bebek bu maksimum dogacağı kilo zaten 4 kilo önemli olan sağlıklı doğması hiç merak etme gayet iyi kilosu
[silindi] Merveeildeniz benim eşim de 5e yakın doğmuş, kayınvalidem bunu çıkartırken ölüyorum sandım der her sefernde 🤣🤣🤣