Melike2535 GirlandBoy_Mom eşime söyledim o da yarın birlikte kan vermeye gidelim dedi eğer varsa direkt kendi doktoruma gidip kan sulandırıcı iğne isticem
Deletedmom_984 Bu seffaf cizgi bana d cikti uzmek istemem ama kanda negatif sonuc aldim. Kirmizilik pembelik gormeden kan vermeye gerek yok insan yikiliyo💔
Melike2535 Deletedmom_984 canım her ihtimale karşı kan vermeyi düşünüyorum yarın eğer varsa ki hiç umudum yok erkenden kan sulandırıcı kullanmam lazım
Mamiko_2020 Var gibi duruyor 🥰Bende bu test gebelik yokken direk negatif verdi yani yalancı pozitif vs değil inşallah gönlünüze göre olur 🥰
Melike2535 Mamiko_2020 Allah razı olsun canım bende bilemedim açıkçası idrara tuttugum gibi çıktı ama test için hep olumsuz yorumlar okuduğum için aklımdan bu test yanıltıcı diye geçiyor yine de yarın kan verip kesinlestiricem
Melike2535 Hillalya o kadar olumsuz yorum gördüm ki bu testle ilgili böyle doğru sonuç verince sizdeki gibi acaba mı diyorum peki sizin belirtileriniz var mıydı ve regliye kaç gün kala yaptınız testi
Hillalya Melike2535 ben adetime 2 gün kala yaptım silik çıktı 5 dk da ertesi gün tekrar yaptım yine silik cıktı sonra kan verdim canım öyle öğrendim☺️
Melike2535 Deletedmom_984 insallah canım Allah razı olsun ❤️tam da tedaviye başladım kafamdan çıkarmıştım zaten olursa tedaviyle olucak diye dusunuyodum surpriz olur benim için
Sssbbbs Melike2535 sizinde benim gibi kimyasal gebelik geçmişiniz var ben sizin yerinizde olsam direkt kan veririm çünkü muhtemelen ilaç başlayacaktır tutunması için diye düşünüyorum
Melike2535 Sssbbbs evet yarın sabahtan kan vericem eğer pozitif çıkarsa direkt kan sulandırıcı başlatacak doktorum
Sssbbbs Melike2535 inşallah güzel haber alırsınız☺️ benimde 2 kimyasal gebeliğim var bu ay aspirin başladım sizde dilerseniz yarın bir doktora sorun belki kanda sorun varsa iyi gelebilir
Melike2535 Sssbbbs insallah canım 🤲🏻 ben coraspin içiyorum her gün ama yetersiz kalıyor olabilir o yüzden iğne başlayacak doktorum tabi hamilelik varsa