Melike2535 Kızlar 10 gündür inanılmaz hastayım ve ağır geçiriyorum antibiyotik kullanmam lazım iki kere kullandım ama sonra test yapayım ne olur ne olmaz dedim eşim artimed almış bu şekilde çıktı ne yapmalıyım
Gokturkmom_ Melike2535 bende artımed erken gebelikle öğrenmiştim oğlumu 🥰Kan verip kesinleştirin mutlaka hayırlısı olsun
Mom6535 Melike2535 çok yalancı pozitif veren bir test ama kan testi yapıp kesin sonucu öğren canım belli olmaz çünkü yok dersin var çıkar var dersin yok çıkar bu testler kafa karışıklığı
Melike2535 Gokturkmom_ çoğu kişi yalanci pozitif çıkarıyor yazmış ben ilk defa denedim ve bu yüzden hiç umudum yok ama eğer varsa kullandığım ilaçlar zarar vermiş midir
Melike2535 aksakallardan evet silik çizgi var ve hemen çıktı ama yalanci pozitif çıkarabiliyormuş bu marka kan testini yarın yaptıricam insallah vardir
Gokturkmom_ Melike2535 hamilelikte antibiyotik kullananlar var bunu doktora danışsan daha sağlıklı olur canım .Sen kesinleştirmek adına git kan ver
Melike2535 Mom6535 valla kafam karisti tedaviye başladık bu ay ama henüz ilaçları kullanmadım regl olmayı bekledim bu ay göbeğimi çektirdim normalde yoktur kesin derdim ama etkisi oldu da tutmus olabilir mi diye düşünüyorum
Femay Melike2535 yine de beklentinizi düşük tutun hayatta her şey olabilir. Tedaviye de başlamışsınız elbet olur kafanız rahat olsun
Melike2535 Femay zaten hiç umutlu değilim eskiden olsa havalara uçardım üç kimyasaldan sonra daha garanti olsun diye kan vermeden sevinmek istemiyorum
Melike2535 GirlandBoy_Mom eşime söyledim o da yarın birlikte kan vermeye gidelim dedi eğer varsa direkt kendi doktoruma gidip kan sulandırıcı iğne isticem