Melikeegrgnn Merhaba kızlar bende 8. Haftadayım 2 3 gündür karnımın alt kısmı ve sağ sol kasık ağrılarım var normal mi acaba bebeğe bişey mi oluyor diye düşünmekten kafayı yicem
cakethesel tazeannesese Evet,plasentamın aşağıya uzandığını söyledi.Zaten kanama olduğu günler çok ayakta kalıp yürüyüp kendimi yormuştum o yüzden kanama olmuştu.Şimdi tam 18. Haftadayım bu zamana kadar kendimi cok yormadım uzandım dinlendim hep.Çok şükür son kontrolümde doktorum plasenta suan daha iyi durumda,bebek büyüdükçe daha cok yukarı cıkar dedi.
Noluyoya 11+4 teyim midem bulantım birazcık azaldı ama iştahsızlık devam ediyor kuş kadar besleniyorum diyebilirim :( bide benim mental sağlığımı çok etkiliyor mide bulantısı için prilam diye bi ilaç yazıyorlar canım o iyi geliyor biraz geçici de olsa
cakethesel Noluyoya İlk zamanlar bende öyleydim hiç iştahım yoktu bebek kilo alamayacak falan diye korkuyordum ama doktorum korkma o her türlü gelişir,kilosunu alır demişti.Şimdi 18. Haftadayım iştahım fena açıldı🤭 Yani senin iştahında açılır canım stres yapma kendine
Miniportakal aleynaeskici_0 benim 3.cü gebelik gitmiyor artık 38.ci haftaya gircez mide yanmaları aşırı derecede arttı ve çok ağırlaştım oturup kalkmada zorlanıyorum sürekli çişim geliyor😂 artık hamilelik bitsin istiyorum 😁 bi an önce doğurayım
aleynaeskici_0 Miniportakal Allah yardım etsin canım her insan hamileliği farklı geçiriyor bazıları çok güzel bazıları zorluk çeke çeke sonunda değecek onu biliyoruz Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza verir inşallah
zeynep59 Benim 16+4 deyiz ama şu aralar birden hızla şişmeye başladım parmaklarım falan sis olduğunu farkettim yuzumde aynı şişti sanırım ödem olmaya başladı bende çok erken deyilmi kızlar yaa napmam lazım bunun için şişliğim nası gecer
Gzmsvnr 38+6 cuma sabah doğum var inşallah. Daha bu sabah kustum, 9 aydır her gün kusuyorum istisnasız. Allah çocuklarımızı bize bağışlasın.
Denizgil Haftadayım son 2 haftam azap gibi geçiyor sürekli mide bulantısı ve öğürmeler. İçimdeki safrayı çıkaramıyorum boğazımdan kan gözlerimden yaş geliyor artık. O kadar çok sıkınıyorum ki kanamam oluyor. Doktor bu haftalarda normal diyerek hastane de yatış verdi. Serum aldığım için birşey yemememi söyledi. Hem açlık hissim çok fazla hem mide bulantısı perişan etti. İlk gebeliğim…. Burada başkalarını da okuyunca rahatlıyorum ama çok kronik geçiriyormuşum anne olmak çok zormuş yahu 🥲🥲
aleynaeskici_0 Egegayk ister istemez korkuyordum kan kusutuğumda sizler öyle diyince ferahladım Allah razı olsun
Nurella07 6 haftalık olana kadar bende bulantı çok yaşadım ve canım hicbirsey yemek istemiyordu doktorum prillam verdi 3 defa tek kullandım ve birdaha asla olmadı şuan 17+1 haftalığım ne bulursam yemek istiyorum ağzım boş durmuyor sadece ara ara karnım ağrıyor onuda doktor normal dedi
Minikask34 Hazımsızlık, su içsem bile, nefes darlığı ,karın sertliği sürekli halsizlik ,uyku hali inşallah rahat geçer yaaa ileriki zamanlar bu günleri aratmasın 25+4 günlük hamileyim 🥲
EmelDoga Minikask34 Minikask34 benim de 25+4 😊 ve sırt ağrısı, alt karında ara ara ağırlık hissi ve geceleri sürekli tuvalete kalkma… Çok şükür bunlar yeter fazlası olmasın🙏
EmelDoga aleynaeskici_0 ben 5 gün üst üste dodex iğne yaptırdım. Kendi doktorum yazdı iğneyi. Ama acilde bazı doktorlar yapmaktan çekindi bazıları sorun yok dedi. İlk 3 ay iğneleri yapma sorumluluğunu doktorlar almayabiliyor. Bebeğe bişey olursa diye… Kendi hekiminizle görüşün her türlü iğne ve aşıyı.
aleynaeskici_0 EmelDoga Valaha canım ben daha doktora gitmedim 4. Ayıma gircem o günlerde kan kustuğum için direk acile gitim ordakiler iğne vurmuştu yurt dışında yaşıyorum daha kağıdım olmadığı için doktora gidemiyordum acile gitikten sonra onlar benim direk hastaneye gitmemi istediler şuansa randevu bulamıyoruz inşlah sıkıntı olmaz bide hiç vitamin ilaçı falan da kullanamadım onlar gerçekten gerekli oluyor mu
Nursahergun Cok şükür çok zor geçmiyor bulantı bı iki kere oldu geçti yemem iyi tatli tuzlu değil çok ekşi de seviyorum canım çektiğinde mandalina pilav bisküvi çerez kabak çekirdeği vs yiyorum..kilo artisim var biraz yeniyiz ama 1kilo almışım 9 haftadayiz biz .
mefekiv Maviniz 38+5 ten sesleniyorum buraları çok kötü 😅 heleki mide yanması genelde bu sattleri tutuyor öldürüyor beni istifra istifra 🥺
Civcivimmbenim mefekiv ben 36+3 daha sizin haftada nefes darlığınız oluyor mu acaba Benim şimdiden var😭
Aynurheli aleynaeskici_0 ben de 14 cü haftadayim. Kusma azaldı. Fazla kustuğunuz için boğazınız tahriş olmuşdur bence .