Sedanuryamac aleynaeskici_0 normaldir kuzum bende de oluyordu ilaç verdi doktorumuz onu kullanıyorum çok şükür iyiyim ama ondan önce ne yesem çıkıyodu geri kan geliyordu boğazımdan artık bu günlerde geçer canım sabır sonu güzel olacak🥰🥺🙏
galibaikizanasi cauuv1 aynıyız bende6 haftalık fakat ben ilk kızım da mide bulantısı yaşamıştım aman aman olmasa da vardı mide bulantısı ve hafif kusma bu gebelikde sadece kasık ağrısı nadiren bel ağrısı ve aşırı yorgunluk var
beyzanur99 cauuv1 ben de mide bulantısı yok diyebilirim 5+3 haftalık olduk bizde ama endişeleniyorum bazı mide bulantısı olmayanlar düşük yapmışlar o yüzden tedirginim 😞
cauuv1 beyzanur99 yok onla ne alakası var güldüm yazdıgına😂😂mide bulanması şart mıymış öyle bisey yok
Aslikryl beyzanur99 yok öyle bir şey kafanı bunlarla bulandırma herkesin vücudu farklı ben çok kustum arakadaşım hamile o hiç kusmadı kusmak kötü şimdi en güzel zamanın keyfini çıkar kusmuyorum diyede üzülme bence kusarsan daha çok ağlarsın şükür dile haline ☺️☺️☺️
SunaKzl beyzanur99 kız olur mu öyle şey çok kosıyorım düşük tehlıkem var 9+4 um devam ediyor gün sayıyorum hem kusma hem düşük ilacı için ayrıca sakın yok deme 6 haftadan sonra merhaba dıyor geliyor 😂
beyzanur99 cauuv1 bana da ilk başta çok saçma gelmişti ama forumdan birkaç kişi yazmış öyle o yüzden 🙈
Zuzu_23_23 aleynaeskici_0 26+4 yola devam ilk gebeliğim hiç mide bulantım olmamıştı şu son bi kaç gündür aşırı mide bulantısı mide yanması var başa çıkamıyorum 😤
akkaya_1234 aleynaeskici_0 benimde bu ara gaz sancısı çok oldu sebebini de anlayamıyorum aç ve tok farketmeden oluyo yapamıyorum sancısı rahatsız ediyor kabızlık da sorun yerden kalkmak egilmek zorluyor 28 haftalık Allah hepimizin yardımcısı olsun bebislerimiz sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza gelsin
cauuv1 beyzanur99 kız yok saçmalamasınlar araştırsınlar biraz kim diyosa onu😂 herkes kusmalı diye kural mı varmıs😂😂
Aslikryl aleynaeskici_0 of of 4 ay neler çektim bir ben bir Allah bilir canım yemek yemeyi bile özledim kusmaktan kan mı gelmedi ağzımdan burnum mu kanamadı oluyor herşey dikkat et kendine geçicek bu günler de ☺️
Ayserum Çok zor geçiyor sıtma tutuyor terleme yanma üşüme titreme karışık yaşayan var mı bilmiyorum 35 oldum ama çok zorlanıyorum artı kasık ve bel ağrım oluyor ağırlaştım iyice uyku yok 😔
aleynaeskici_0 Kızlar bide sizde burun tıkanıklığı boğaz kuruması oluyor mu grip deilim ama her akşam uyuduğumda uyandığımda burnum tıkanıyor nefes çekmekte zorlanıyorum interneten baktım hamilelik sürecinde öyle olur yazıyor siz yaşadınız mı
PlutonMerkez aleynaeskici_0 benim de oluyor sürekli 21+2.Gece bazen nefessiz uyanıyorum ,burnum fena tıkanıyor
Civcivimmbenim aleynaeskici_0 bende öyleyim sabaha kadar burun tıkanıklığı çekiyorum gündüzleri de kapalı Hele bir soğuk hava çarpınca bana tıkanıyorum Yürüyüş yapamıyorum burun tıkanıklığı yüzünden😫
Alya-veanne busrax_ ben 8-9 hafta hamileyken her yerde uyuyor ve kusuyordum 😂 yani ne yesem öğürürdüm sonra 2. Trimesterdada herseyi yiyebildim .
beyzanur99 cauuv1 ne bileyim kız herkeste bulantı olunca sürü psikolojisi mi oluyor ne içim rahatladı ama teşekkür ediyorum 😇
Nurcanyokus6 aleynaeskici_0 güzel geciyor sadeace sabahları bazen çok az bulantım kusmam oluyor onun dusinda bi sorun yok bugün kontrolum var bklm cinset tahmini ne olack 😊🥰
Girlmama aleynaeskici_0 bende ölüyorum resmen 26+3 olduk bugün sabah mide bulantısı vardı hala devam ediyor hiç biley yiyemedim bebeğimden dolayı mı sabah ki kahvaltı ve süt mü dokundu çözemedim
cakethesel aleynaeskici_0 12. Ve 15. Haftalarda kanama yaşayınca hamilelik dönemimde stresli ve kaygılı geçiyor.18. Haftaya girdik her şey yolunda şükür ama kaygılardan kurtulamıyorum😣