tbakyavtr canimoglum53 canım ben daha doğurmadım tam fiyatı hatırlamıyorum digwr arkadaş dedi 2700 diye
canimoglum53 tbakyavtr himm ben en son fiyat aldigimda Normal 1750 Zorunlu sezeryan 2200 Istege bagli 4000 tl idi o yuzden sordum. Bu en son eylulde gelen zamdi :))
cbmell canimoglum53 Ben bugün sordum. Ocakta zam gelecekmiş ama 500 tl gelmez dedi. 300 gibi bir artış olur muhtemelen dedi. Takipli hasta da olsa sadece 1 ay opsiyon sunuyoruz. Sonrası zamlı fiyatlar dedi.
canimoglum53 cbmell allahtan aralikta doguruyorum :) zaten eylulde de geldi 2ayda bir zam yapiyolar :(
cbmell canimoglum53 ben ne yazık ki Nisan olduğu için zamlı fiyatlarla olacak. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Az kalmış :)
nagehann canimoglum53 epidural için +500₺ spinal için +1000₺. Aynen suit oda +500₺ di. 2700₺ alınan bedelde büyük ihtimal 2200₺ zorunlu sezeryan ve epidural 500₺ ücreti vardır.
canimoglum53 nagehann yani bana spinalle epidural icin +500 dedi mali isler gecen gittigimde bilemedim. 2200du zorunlu sezeryan. Istege bagli zaten 4000. Ates pahasii
Eymeninannesiii yorumları okuyunca daha bir rahatladım. :) bende ayşe hocaya gidiyorum. 16 haftalığım haftaya kontrolüm var inşallah göreceğiz cinsiyetini çok tatlı güleryüzlü bir doktor instagramdan da takip ediyorum doğumlarını bebekleri paylaşıyor herkes altına çok iyi yorumlar yapıyor bakalım inşallah hep böyle gider.
Selen01 Bende 17. Haftamdayım ayşe hanıma gidiyorum. Erdemdense medipol çok daha iyidir buna eminim. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 🤗