Arkadaşlar merhaba, ben bir hafta önce spinal sezaryan oldum birkaç soruyu gördüm yaşadıklarımı yazmaya çalışacağım. Hamileliğimin başundan beri Elif hanıma gidiyordum zaman zaman bende endişeye kapıldım çok yorgun bitkin isteksiz duruyordu ama bırakmadım anladım ki yapısı böyle ve devam ettim. 38.haftda bebeğimin suyu azaldığı için Elif hanım ertesi gün için acil yatış verdi propess fitille normal Doğum denedik akşama kadar ama nst de bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezaryana alındım benim acil olduğu için sondayı uyuşturmadan hemen odada taktılar ama korktuğum gibi birşey değil zaten saniye sürüyor katlanıyorsunuz ben olayın şokuyla hiç ses etmemiştim ilk defa ameliyat olacağım için korkuyordum ameliyathaneye girdiğimde süper bir ekip karşıladı sıcakkanlı sakinleştirici normalde paniğimdir hiç panik olmadım iğne yapıldı zaten acılı değil sonrasında çekiştrmeleri hissediyorsunuz ama acıyı değil. Elif hanım da son derece iyi ve sıcakkanlıydı ameliyat sırasında sürekli muhabbet ettik zaten çok kısa sürüyor baş ebe sanırım elimi hiç bırakmadı hep muhabbet havası fotoğraflarımı dahi çektiler bebeğimle çok tatlılardı ayrıca mahremiyete önem veriyorlar heryerimi kapatıp düzenlediler. Odama çıkarıldığımda da hemşireler hastanenpersoneli sürekli geliyorlar zaten sabaha kadar sakin, tatlı güleryüzlğlerdi hiçbir sorun yaşamadım çok şükür iyiki spinal olmuşum kan aldırmaya korkan ben iyiki diyorum sonrasında ciddi ağrılar çekmedim bebeğimi gördüm odaya geldiğimde uyanık kendimdeydim herşeyi kendim organize ettim ilk ayağa kalkış biraz zor ama kalktıkça zorluğu geçti benim bebeğim küvezde olduğu için mecbur olduğum için sanırım sürekli ayaktaydım eşimden destek alarak ilk 3-4 gün ayağa kalkabildim. Ödemeler konusunda da sorun yaşamadık fatura ediyorlar zaten neye ne ödediğinizi görüyorsunuz propess ücreti de istediler normal deneyip olmadığı için bir oraya takılmıştım oda 120 TL gibi birşeydi. Eğer normal Doğum olsaydı almayacaklardı. Onun dışında hemşireler bebek hemşireleri tatlı dilli gayet ilgililerde Elif hanımın sakinliği de beni çok rahatlattı. Sorularınız olurda cevaplarım çok taze olduğu için her detay aklımda ☺️Allah hepinize yardımcı olsun benimde bebeğim küvezde dua edin iyi olsun 🙏🏽