Sevdalinka_30 prenseslerim3 Aslı hocadan ben pek memnun kalmamıştım 1 kere gittim çok anlatan bir Dr değil
Zulall prenseslerim3 ben gittim aslı hanıma çok sempatik ve iyi biri ben acile kaldırıldım kendi doktorum Kadriye hanım nöbetçi aslı hanım vardı ama çok ilgilendi saolsun ben bir daha ki kontrolüm de doktoru değişmeyi bile düşünüyorum
Burcudgn Benim gibi dikişleri ağrıyıp da ssvd yapan yok mu? Elif hnm çok nazik ilgili kendimi ona bıraktım benim ve bebeğim için hangisi riskli değilse onu yapın dedim
Sevdalinka_30 Burcudgn ben de Elif hocadayım rabbim inşallah doğru kararı verdirmiştir bize Dr konusunda
prenseslerim3 Zulall ben bugün kontrole gittim ama muayenede ki gibi değildi hem yüzü asıktı hem geçiştirdi moralim bozuk çıktım hastaneden...
gizemmm Sevdalinka_30 yok kendim istemedim mecburi oldu. Ama kolay toparlandım. Öyle yatmadım eve gelince yani kendi işimi kendim yapabildim. Ama yine de zor
Dyg123 1510busra yarın çektireceğim inşallah yebi bir kadın gelmiş perinatolog sonrasında unutmazsam bilgi veririm canm
Minik_Hanim 1510busra perinatolog geldiği için dün orda detaylimi yaptırdım gayet memnun kaldım.. serçe parmagin 3 kemiğinden kalp kapakciklarina kadar her şeye didik didik baktı emine hn çok da tatlı dilli ben çok beğendim
1510busra Dyg123 Perinatoloji bölümünden Emine hanım diye bi doktor sanırım araştırdığım kadarıyla ilgili ama bakalım. Çok teşekkürler💐
Denizyadaaras Arkadaşlarr cuma gunu icin bende sedef hanima randavu aldim insAllah memnun kaliriz ilk kez gidicez. Bir sorum var sizlere muayene esnasında eşimi ve kayinvalidemi alirlar mi iceri sirf babamiz merak ettigi icin ultrasonda gormeyi diye gidiyoruz cunku bu hafta devlette almiyolar malesef
Denizanne Denizyadaaras ben sedef hanıma gidiyorum canım. Alıyor ben hep eşimle gidiyorum her muayeneye
Sevdalinka_30 Denizyadaaras istersen 5 kişi git alıyorlar bizim gelinde hamile onun yanında ben annem babam kardeşim ve gelinin kardeşi de vardı yani toplamda 6 kişi girdik 🙈 tabi 1 kereliğine herkes çok merak etmştik sonra 2-3 kişi gittiler
Denizanne Denizyadaaras yani memnunum gayet. Fakat geçen gün acil bi durum olduğu için hafta sonu gittim elif hanım nöbetçiydi. Elif hanımdan daha bi memnun kaldım sanki bi dahakine bende elif hanımdan alıcam canım