erkilicc kesinlikle benim için de tecrübe ve yaklaşım çok önemli Kadriye hoca 4 yılık bir hoca Elif hoca 7 yıllık orada en eski olan Sedef hanım 20 yıla yakın çok daha fazla Doğum yaptırmış ve çok fazla deneyimler edinmiş... neyin gerek olup olmadığını ne zaman ne gibi durumda aksiyon alacağının pratiğini yapmış biri olarak görüyorum. Sedef hocaya da gittim çok naif sessiz Güler yüzlü ve ultrasonu da iyi bir Dr fakat fazla sakin sanırım yılların vermiş olduğu bir bezginlik var sanırım Elif hoca daha atik dinamik o da Güler yüzlü ve cana yakın demem o ki hastalara ticari gözüyle bakmaksızın iletişimi olumlu ve gerçekten hastanın durumuna göre davranan hocalar olması tercihimiz... tabii ki şans bunlar o memnun kalır ben kalmam kişiye göre de muamele diye bir durum da var sanırım gözüne kestirdikleri durumu iyi sanıp istiyorlar olabilir bilmiyorum 🤷♀️ çok tahlil istemesi onu kötü Dr yapmaz ama hastaya irite gelip korkutup uzaklaştırabilir gereksiz yere istemler hem bütçeye hem bedene de yazık biz bu süreci rahat atlatmanın peşindeyiz İnan’ın ben de bu sorunlardan isteklerden sürekli hastaneye gidip gelmekten yoruldum örnek veriyorum ilk şeker testimi yaptırdım yüksek çıktı Kadriye hoca hemen 100 gr daha test yaptır dedi yaptırdım fenalaştım vs testim iptal oldu param da boşa gitti sonra bana bir daha sana yaptırmayalım dahiliyeye git dedi ben devlete gittim Dr dedi ki boşuna Dr 100 mg şeker yüklemiş size yazık günah zaten ilk testiniz de yüksek çıkmış size tekrar daha fazlasını yüklemişler şeker tavan yapınca da fenalaşmışsın dedi bir kere daha Kadriye hocanın gafletine düştüğüme üzüldüm açıkçası