Annecan ben de aynı durumdayım 40+2 ye kadar gelmezse suniyle başlatılacak pazet günü. Bebek aşağı yeteri kadar inmezse yine de suni verilip normal doğum olabilir :(

Ozgearmn28 merhaba sancınız olup mu gittiniz yoksa suni sancı mı verildi. Ben de Kadriye hocaya gidiyorum 40+2 oluyor pazar günü. O güne kadar gelmezse suni ile doğumu başlatalım dedi

Omma merhaba sancım falan olmamıştı fitil ile doğumumu başlattı

• Omma bunu yanıtladı.
    • Omma bunu beğendi.

merak ettiğim birşey var kasık fıtığı olduğunda normal doğum yapılır mı ya da direk sezeryana mı alınır bilgi verirseniz sevinirim

Ozgearmn28 açılmanız hızlı oldu mu peki nasıldı. Sancılar çok ağır oluyor mu sürekli olarak mı geliyor yoksa normal sancı gibi ara ara mı geliyor. Bir de sürekli olarak nst ye mi bağlı oldunuz? Genel olarak nasıl geçti doğumunuz. Muhtemelen benim de sizin gibi olacak kadriye hoca 40+2de çağırdı o yüzden merak ediyorum :)

Ozgearmn28 bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

Merhaba arkadaşlar herkes İnşallah bebişini kucağına sağlıkla alır 🙏🏻 Ben 8 haftalık hamileyim, Aslı hocaya gidiyorum.Acaba daha önce aslı hocaya doğum yapan ya da doktor hakkınızda bilginiz varmıdır 🙄

Mogns Bende 7+4 üm . Yorumları uzun uzun inceledim genelde herkes doktorların yogunlugundan sikayet etmis o yüzden haftaya ki kontrolüm icin Aslı hanımdan randevu almıştım. Ayşe hanımla alakalı da güzel yorumlar gelmis şimdi cok kararsız kaldım. İkisine de muayene olanlardan yorum alsak cok iyi olur

merveorhan ben Aslı hanıma gidiyorum ama size tavsiyem Ayşe hanıma gidin kendim gördüm ilgili çok tatlı bi bayan yeni geldi ama çoğu kişi ona gidiyor

Kızlar 10 gün önce doğum yaptım sezeryanla hastaneden aşırı memnun kaldım hasta bakıcılar hemşireler hepsi çok ilgili sormak istediğiniz sorular varsa alabilirim 🌼

Seymabesr merhaba sağlıklı analı babalı büyüsün inş bebeğiniz🙏🏻 Sancı odasına ne zmn aldılar sizi hep orda mı çektiniz sancıları?

Aleevvv Normal doğumu denemedim hiç direk sezeryan olduğu için düzenli ağrılarım vardı ama sancım vs. yoktu 42.haftaya girmeme rağmen o yüzden sancı odasına hiç götürülmedim. Normalde son dakikaya kadar normal doğum düşünüyorduk ama bebeğim aşağıya inmedi hiç 1cm açılmam vardı sadece o yüzden sezeryana döndük

Herkese merhaba kızlar. 2 hafta sonra sezaryen doğum gerceklestiricem hayırlısıyla. Medipol çamlıcada sezaryen olanlar özellikle epidural ve anestezi doktorları hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Aci oluyor mu doktorun yaklaşımı nasıl sezaryen sırasında neler hissettiniz? Lavman yapiliyor mu? Sonda ameliyathanede uyuştuktan sonra mi takiliyor? çok korkuyorum zaman yaklaştıkça endişelerim arttı. Tecrübelerinizi merak ediyorum

Dambik sondayi ameliyathaneye goturmeden once takiyorlar uyustuktan sonra bebege zarari olabilir diye.. lavman yapilmiyor
                  anestesi doktoru boy ve kilonu soruyor sonra 3 kere nefes alista bayiliyorsun zaten

CCDGN bayılıyor muyuz? Epidural anesteziyi sormuştum ben