aysegull01 Dolunay_dolunay bizim de 179 çıkmıştı bende kız hissediyorum bakalım 🙈 sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil 🥰
Dolunay_dolunay aysegull01 12. Haftada doktor tahminde bulunabilir diyorlar ama ben ona bile çok heyecanlıyım inşallah hissettiğimiz kucağımızda olur 😍💖
Aysenur222 staRmama bence annede heycanlanıyor veya bebeğin kalp atışına göre degişir umuyorum üstü olupta erkek olan cok var
Aysenur222 Melissayda bende fhr bulamadım canım solda bi wpn yazıyor bide yukarda gene bi sayı var hz yazıyor sonuna acaba hangisi anlamadım
staRmama Aysenur222 evet ben çok heyecanlanmıştım o gün bebeğimin kalp atışı 174 çıkmıstı doktor da neye heyecanlandın bu kadar çocuğun kalbi hızlı atıyor seninki ondan da hızlı atıyor demişti 😂
aysegull01 Dolunay_dolunay kaç haftalıksınız 🥰 evet bende cinsiyet için çok heyecanlıyım ikisi de olsa çok sevinicem ama çok merak ediyorum uzun süre sonra olunca 🙈🥰
Dolunay_dolunay aysegull01 10+5 🍓 siz kaç haftalıksınız 🤗 Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizim de ilk bebişimiz evet ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter ki ama hayalim bi kız çocuğu inşallah nasip olur 🥰
Aysenur222 staRmama evet bende öle yani kaç kere gebe kalırsam kalayım mesala tecrübede olsa inanılmaz panik te var bende bir hızlı atıyor kalbim böle bişe olamaz sedyeden düşcem sanki 🤣😂
aysegull01 Dolunay_dolunay 11+5 benim de rabbim gönlümüzden geçeni versin inşallah hayırlısıysa sağlıcakla 🥰
staRmama Aysenur222 hahahaha bende öyleydim her kontrolde ve dayanamaz 2-3 haftada bir giderdim ona rağmen 😂