Aysenur222 Elifff2112 demekki sizde böle bişe tutmamış kalp atışo değişebilen bişe diye düşünüyorum bende iner cıkar annsnin durumuna göre bile değişir ona bakılırsa benim kızım oldu asla kusmadım aslada bulantım olmadı herşey yedim aklına ne gelirse tiksinmedim kızım oldı ama 😅
Aysenur222 Elifff2112 ben cok zayıf hamile kaldım normalde 46 piskolojik sorunlarımdan 44 kiloyla gebe kaldım 61 kiloyla doğuma gittim cocuk plesanta su bunlarıda eklicen kiloya tabi 3.200 cocuk sadece
Elifff2112 Aysenur222 ne güzel ya ben 63 ile kaldım şu an 19 haftalığım 66 kiloyum cok üzülüyorum kiloma ama yapacak bir şey yok kendisi sağlıklı dogsunda
Aysenur222 Elifff2112 haklısın ama doğum yapıyon ya hemen bi 8 kilo falan gidiyor bak kırkın cıkana kadarda veriyon emzirme dönemi ama dikkat etcen öle acıkıyonki sürekli sütü üretmek için yemek yiyorsun hamileyken böle yemedim diceksin hatta benim şansım çok hızlı metabolizmam var tuvalete cok cıkarım ikitane halam var onlara cekmişim bide görsen dal gibiler yaşlılar bide
Dolunay_dolunay 7 haftalıkken gitmiştik ilk kalp atışını ve kesesini görmüştük ritmi 173 ya da 178 demişti doktor 170 üstü olduğunu net biliyorum inşallah denilen gibidir hissettiğimde kız öncelik tabii ki sağlıklı olması 💖
aysegull01 Dolunay_dolunay bizim de 179 çıkmıştı bende kız hissediyorum bakalım 🙈 sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil 🥰
newmommmyy2 Aysenur222 bende doktor maşallah çok heyecanlı herhalde nabzı yüksek demişti 170falandı nabız sonraki hafta fetal dna testinde kız olduğu çıktı herhalde kız bebekler yüksek oluyormuş genelde her gördüğüm öyle çıkıyor ama tamamen tesadüfte olabilir tabi
Dolunay_dolunay Aysenur222 canım tam bi bilgim yok ben doktordan duymuştum terimlerin anlamını bilmiyorum henüz
Eceunverkanra Aysenur222 6.haftada gittigimde ilk kalp atisi 120ydi, 1 hafta sonra tekrar gittigimde 7.haftada 160’tı. Haftalar arasi bile fark ediyor kalp atim hizlari neye gore belirleniyor bilmiyorum ama kizimiz olacak bizim.