Behiyeeeee 40 haftalik olduk kanala girmedi bebek ,sancimda hiç yok 40 +5 te suni sancıyla doğumu baslatacak doktorum .tecrubeleriniz varsa kanala girmeden suni sancıyla dogum hikayeniz cevaplarmisiniz.
iiliya12 Behiyeeeee bu sizin seçiminiz tabiki korkutmakta asla istemem ama suni sancı yerine sezeryan düşünmez misiniz . Korkuttugumu düşünenler olabilir ama ben suniye girerken kimse uyarmadi beni canım çıktı keşke uyaran olsaydı sezaryan olurdum
Dilekkakk Behiyeeeee Canım bende bekledim ama tabi kontrol ederek ilk doğumu 41+3 de kendi sancimla doğurdum
Dilekkakk Behiyeeeee benim bebeğim de kanala girmiyordu açılmam yoktu bekledim sancim oldu artınca gittim açılmam 4 cmdi bende cok stres yaptim acilmam falan yok diye ama onlar ne zaman nasipse o zaman geliyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabiamina Behiyeeeee bol bol yürüyüş, merdiven inip çıkma ve doktorlar cinsel ilişkiyi öneriyor. Denemişsinizdir illa ki ama daha fazla yürüyüş ve merdiven inip çıkmaya çalışın. İnşallah kendi sancısıyla gelir
Behiyeeeee iiliya12 sezeryanda olur öyle bi seçimim yok çünkü ikisinide bilmiyorum ilk dogumum🥹🥹kanala girmemesi hala kafami karistiriyor🥹
Behiyeeeee Umudum-123 Damlaydin inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancilarinizla kucağınıza alırsınız ❤️
Damlaydin Benimde 38+5 ken dr um kanala girmemiş dedi 1 haftalık suyu kalmış dedi şuan 39+3 üm 39+5 te yatışım olacak suni verecem dedi inş sezaryene dönmez
Turunculu 2 gündür suni ile doğurmaya çalıştım . Gram açılmadım çektiğim sancıda yanıma kaldı dayanamadım en son sezeryan oldum. Çok zor sancı dayanılmaz bişey
Behiyeeeee Turunculu bende ondan korkuyorum suni alırım açılmam olmaz iki aciyi birden cekerim diye 🥹
Turunculu Behiyeeeee valla ben çektim çok kötü suni sancı acı verici , ama herkesin hikayesi farklı olur
Behiyeeeee Dilekkakk ya ne güzel darısı bana ve bekleyen herkese inşallah 🥹🤲 siz kaçıncı haftada girdinuz doğuma
Behiyeeeee Rabiamina teşekkür ederim biraz az hareketim dediğiniz gibi sıkılaştırıyim biraz zamanda kalmadi ama🥲
Rabiamina Behiyeeeee 1 hafta sadece yürüyüş yaparak doğuma gidenler var. En güzeli zaten yürüyüş yapmak varsa evde pilates topunuz onda pilates yapın. Yerleri çömelerek silin bunlar hep bebeği kanala iten durumlar. İnşallah faydası olur geç kaldım diye düşünme. Bugün gerekirse akşamdan başla yürümeye 😊