Kızlar, beş yıl sonra tüp bebek yoluna girdik, adet olduğumda tedavi başlayacak. Süreç nasıl ilerliyor, tavsiyeleriniz neler? Kaçıncı denemede tuttu? Olumlu hikayeler duymaya çok ihtiyacım var.🫶🥹🫠🩵

Tavsiyem tüp bebeğe başlanmadan diş sorunun varsa hepsini halletmeye çalış çünkü sonradan hamile olunca yaptiramiyosun bı süre ve hep pozitif ol gez toz bol su iç ben transfer olunca hiç yatmadım sadece hiç iş görmedim gezdik hep sen ne kadar pozitif olursan sürecin o kadar güzel geçiyor canım

Rukiss35 inşallah güzel sonuçlarınız olur süreç çok keyifli sonucu düşününce şuan adet oldum transferimi bekliyorum 😊doktorunla iletişimin güçlü olsun gerisi çok güzel ilerliyor

Rukiss35 ben tam tüp bebeğe başlayacağım dönemde öğrendim hamile olduğumu Rabbim gönlüne göre versin arkadaşın dediği gibi diş sorunun varsa hiç aksatma direk yaptır canım ❤

Rukiss35 bizde sorun yoktu eşimde de bende de sebepsiz olmuyordu doktorlar stres kaynaklı dedi hep, doğal yollarla olur dedi ama biz 2 yıl denedik daha fazla beklemek istemedik ve tüp benek yaptırdık iyiki yaptırdık 30 haftalık şimdi🥰

sevindim sizin adınıza ilk bebeğimde tüp bebek :) 5 haftalık hamileyim oda tüp bebek inşallah güzel sonuçlar alırsınızzz🥰

4 sene sebepsiz infertilite, 3 aşılamaya rağmen asla gebelik oluşmadı. Tüp bebekle ilk denemede kızımı bekliyorum çok şükür 🌸🩷🙏🏻