Aysenur_0046 Merve__26 farklı yazıyor canm seninkiler benimki üstteki şeyler mesela sende gebelik durumu yazıyor bende o yok
yuksell07 Merve__26 raporlu alıyorum hiç ücret odemiyordun dün kutu başı 300 TL fiyat çıkıyor dediler
Papatyaleyla Merve__26 evet bende farkettim yukarda 1 senelik yazanlar da varmış 🙊onu nasıl yaptılar bilmiyorum ama 3 ayı tamamlayınca sorarım bende bu arada raporum var ya sağlık ocağında direk reçete ettirsem ücretsiz alır mıyım yine yoksa kadın doğum Dr una mı gidip yazdırmam gerek
Hhh03 Gulcinipek sizin raporunuz hangi hastanede düzenkendi acaba özel yada devlet farke ediyomu onu merak ediyorum çok iyi fiyat
Gulcinipek Merve__26 ben doğuma kadar her gün 1 tane vuruyorum 10 ar kutu yazdırıyorum her gittiğimde sizler nasıl kullanıyorsunuz ? 3 kutu alanlar mesela ayda 6 tane mi kullanmış oluyorsunuz ?
Gulcinipek Hhh03 devlet hastanesinde yenilenmişti raporum isterseniz atarım bakın , ama daha önce de yazmıştım hastalık tanısı ile alakalı ödediğimiz ücret değişiyor bazıları hiç ödemiyor ben zamlardan önce 450tl ye 10 kutu alıyordum .
Birbebekannesi01 Merve__26 sadece ona degilki ilaçlara genel olarak yüzde 40 zam gelmiş geçenlerde recetesiz vitamin takviyesi d vitamini serum suyu doğacak bebeğime kan damlası felan aldim 5 parça kutu indirimli fiyatıyla 1200 tuttu diğer eczanelere göre gerçekten indirim yaptı eczacim
Halide65 Merve__26 bende gittim 4 kutu yazmıştı doktorum bin küsür istediler direk şok oldum. SGK dan kaynaklı dediler. Hadi biz alıyoruz alamayan bir sürü insan var hiç kimse mi düşünmez bunu.
Gulcinipek Papatyaleyla ilk raporunuzu kadın doğum yazıyor daha sonra sağlık ocağından yazdırabiliyorsunuz . Ben hep sağlık ocağında yazdırıyorum
dika Guzelanne56 bunu yazdırarak alabilirsiniz indirimli 400 TL veriyordum yazdırarak 70 TL ye aldım en son buda yeni çıkmış sanırım önceden yoktu hep normal fiyatı ile alırdım bu sefer almaya gittiğim de 70 TL dedi şaşırdım böyle oldu dedi ve nerdeyse doğum yapacam yeni oluyor 6 haftaliktan kullaniyordum
Guzelanne56 dika ay bır sonrakı cocuga artık keşke baştan bılseydım çok teşekkür ederım aklımda olacak muhakkak, yarın doğuruyorum gerek kalmadı artık 😀