seydadmry Bende dün aldım oksapar 6000 kullanıyorum her kutuda 2 tane var. Eczanede artık devlet ilaç katkı payını ödemiyor dedi raporum var ama 41 kutu için 4350 TL para ödedim daha da bitince bir bu kadar daha almam gerecek mart ayında doğumum
Merve__26 @Poyraz20_ evet sürekli bi zam geliyor. Banada 3 kutu yazmıştı ben sadece 1 kutuyu aldım haftaya tıpa gidicem düzenlemesini isticem
Aysenur_0046 Merve__26 farklı yazıyor canm seninkiler benimki üstteki şeyler mesela sende gebelik durumu yazıyor bende o yok
yuksell07 Merve__26 raporlu alıyorum hiç ücret odemiyordun dün kutu başı 300 TL fiyat çıkıyor dediler
Papatyaleyla Merve__26 evet bende farkettim yukarda 1 senelik yazanlar da varmış 🙊onu nasıl yaptılar bilmiyorum ama 3 ayı tamamlayınca sorarım bende bu arada raporum var ya sağlık ocağında direk reçete ettirsem ücretsiz alır mıyım yine yoksa kadın doğum Dr una mı gidip yazdırmam gerek
Hhh03 Gulcinipek sizin raporunuz hangi hastanede düzenkendi acaba özel yada devlet farke ediyomu onu merak ediyorum çok iyi fiyat