Merve__26 @Feridekucuk aynen daha iyi olur canım 3 kutu için hiç kargoyla uğraşmayın yakınınızda,aynı şehir de varsa iyi olur. Yine de çok teşekkür ederim
Zehra98 Merve__26 evet bende aldım 380 tl ödedim gerçekten alamayanlar ne yapacak böyle sağlık böyle sistem olmaz olsun.
TugceOrak miniminibebek kuzum zaten ben de dün bunu söylemek istedim işte. Ben bugün bizzat doktoruma da eczacıma da sordum raporun tanısı değişse de fark çıkacak dediler.
miniminibebek TugceOrak şaka gibi ya diğer ilaçları da yazdıramıyorum çünkü sürekli yanlış giriyorlar cepten alıyorum 🤦♀️tek temennim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak
Cheryy1 TugceOrak evet yazılanları okudum ama banada eczacım öyle söyledi doktorada yazdim hatta raporumu duzenlermisiniz diye oda bisi demedi bilmiyorum artik yuzyuze gidince gorusucem 🙂
TugceOrak miniminibebek ben diğer ilaçlarımda sorun yaşamadım hiç sadece bu sefer aldığımda oksaparda sorun yaşadım o da raporla alakalı değilmiş. Valla evet yeter ki sağlıkla kavuşalım bebeklerimize de giden para olsun hiç önemli değil
dika Guzelanne56 bende nerdeyse doguracam ilk defa indirimli aldım oda bu sefer bu haftalarda doğumum olacak yani indirimli almasaydim da olurmuş 6 haftalıkdan beri kullanıyorum hep normal fiyatı ile aldım ne olduysa bu sefer indirim oldu şaşırdım inşAllah başkaları için faydali olur
TugceOrak Cheryy1 ben 3 farklı eczacıya danıştım, dün muayenem vardı doktoruma da sordum tanıyla alakası yok dedi hepsi kuzum.
Melek38_ Huzurluve açıkçası benim rapaorumda o kod girili ama dün 820 TL fark ödedim 8 tane igneye 🫣 devamında sgk arayıp şikayette bulundum ne olacak bakalım
Cheryy1 TugceOrak doğrudur canım Allah yardimcimiz olsun ne diyelim ozaman 🤷🏻♀️ uygun biside değil ki yani üstelik uzun suredir de hergun igne vuruyorum 2 ay kaldi zaten diye avutucam kendimi artik 😏
Melek38_ Merve__26 3 iş gününde döneceklermiş, gerekli yerlere şikayetim bildirilmiş. Ama müşteri temsilcisi bundan öncekileri ücretsiz aldığımı kaç kere tekrar ettirdi. İnanmadı galiba 😅 sonuçlanınca sizede bilgi veririm.
Ayse0575 Gamze96 bende bugün tek kutuya 309 tl ödedim, raporluda alsan aynı fiyat farkı çıkıyor dedi eczacı şaka gibi