AslIhaan Merve__26 ben tıpa gidiyorum. Anadolu hastahanesin de kdın doğum da raporu yapıyorlar ücretsiz alman için
Merve__26 @Feridekucuk aramız baya uzak kargo zor olur size yakınlarda ihtiyacı olan varsa ona verin isterseniz
Merve__26 @AslIhaan hangi doktora gidiyorsun tıpta ? Ben her gittiğimde başka bi asistan oluyor. 2li taramam için gitcem haftaya. Mehmet beye raporumu düzenlemesi için rica etmiştim ama düzenlemedi 🤦♀️
Merve__26 @Feridekucuk alırım sıkıntı olmaz ama kargo ücretiyle de hemen hemen aynı tutar diye düşünüyorum
Feridekucuk Merve__26 benim kargo şirketiyle anlaşmam var ama siz bilirsiniz yinede ben başkasını bulurum
miniminibebek TugceOrak aldım maalesef bende katkı payı adı altında 558 tl ödedim :( geçen ay ödememiştim 3 kutu aldım bir aylık yani
TugceOrak miniminibebek kuzum zaten ben de dün bunu söylemek istedim işte. Ben bugün bizzat doktoruma da eczacıma da sordum raporun tanısı değişse de fark çıkacak dediler.
Cheryy1 AslIhaan bende 29 haftalik hamileyim ücretsiz aliyordum raporumu yanlis yazmislar simdi ucret cikiyor düzelttiricem bu hafta gidip 😏
Tomrisinizi Merve__26 ben ilk kez geçen ay aldım rapor çıkardı doktorum. Raporda kronik venöz yetersizlik yazıyor. Üç kutu aldım hiç para vermedim. On gün sonra tekrar alicam bakalım yine ücretsiz mi olacak
esraerolyldrm Merhabalar Feride hanım eğer elinizdeki oksapar hala duruyorsa ben rica edebilir miyim İstanbul da oturuyorum Feridekucuk **