kalbiminpariltisi Merve__26 özele gidin rica edin değiştirir benim doktorum özelde hiç problem olmadı direkt o tanıyı yazdı ücretsiz aldım hep
Zhrcyl Merve__26 merhaba bir kutuda kaç adet var acaba bende bugün genetik sonucumu aldım pıhtılaşma çıktı inşallah bir daha gebelik olursa iğne kullanıcam birazdan kadın doğumcuma gidip görüşücem dozunu belirlicek ondan sordum 🥹
kalbiminpariltisi Merve__26 bilmiyorum açıkçası doktorunuzla konuşursunuz onu fiyat farkı çıkıyor rapor düzenleyemez miyiz diyin
Huzurluve Zhrcyl sizin kilonuza bağlı. Ama genelde 0.4 olanı veririler o da 10 tane var içinde kutunun
Huzurluve Ücretsiz alabiliyorsunuz arkadaşlar.sadece I87.2 teşhis kodu olmalı rapordu herkese geçmiş olsun Enox kullanıyorum daha az acıtıyormus
Aysenur_0046 Huzurluve onlar yan ürün oluyormuş canm peki o yan ürünü ücretli mi aldın ücretsiz mi onlarda para alıyorlar diye biliyorum
Melek38_ Huzurluve açıkçası benim rapaorumda o kod girili ama dün 820 TL fark ödedim 8 tane igneye 🫣 devamında sgk arayıp şikayette bulundum ne olacak bakalım
Aysenur_0046 Merve__26 oksaparin yan ürünü çıkmış canm onlara da para alıyorlar onlar da kan sulandiriciymis okapar iyi olduğu için mi nedense en pahalıdır oldu
Zhrcyl Huzurluve ayda 1k gidiyor yani üzüldüm sizin dediğiniz raporu doktordan rica edince yazıyoe mu ki?