Merve__26 @Guzelanne56 amin canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu zam yapanlara da vicdan versin
Merve__26 @Limse aynen aşırı hemde. İdareli kullanabileceğimiz birşey de değil ki öyle yapalım. Sağlık için ama işte…
Gizm06 AslIhaan hayır malesef değişmiş raporla da fark çıkıyor artık şimdiye kadar ücretsiz alıyordum artık %20 fark ödüyoruz
Gamze96 AslIhaan Ben yazdan beri kullaniyorum hep parayla aldm şuan 26 haftalık gebeyim gebeliğimin başından beri kullaniyorum coraspin de kullanıyorum igneyide 2 günde bir yapıyorum pahaliliktan dolayı maalesef
Merve__26 @AslIhaan raporun tanısında ne yazıyor ? Ben en son doktora gittiğimde doktorla bu konuyu konuştum. Katkı payı çok ödüyorum rapor tanısını değiştiremez misiniz diye rica ettim. Ama bana sen sadece gebelikte kullanacaksın değiştiremem dedi
AslIhaan Merve__26 ben 06 kullanıyorum ücretsiz alıyorum düzelttirin raporlarınızı hanımlar boş yere para ödüyorsunuz
Coktaze Merve__26 ay evet yine zam yapılmış dün alınca şok oldum daha yeni zam gelmişti dedim yanlışınız olabilir mi diye kadına çıkıştım ayıp gerçekten ayıp devletin bu kadar sömürgecilik yapması
Merve__26 @Coktaze evet canım ya sorma 20 günde bi iğnemi almaya gidiyorum her gittiğimde ayrı bi şok oluyorum. Doktora da sinir oldum raporun tanısını değiştirmesi için rica ettim değiştirmedi
kalbiminpariltisi Merve__26 özele gidin rica edin değiştirir benim doktorum özelde hiç problem olmadı direkt o tanıyı yazdı ücretsiz aldım hep
Canparee Merve__26 evet bende bugün aldım. Bir de ben 6000 liğe geçtim içinde iki tane var. 4000 olanda en azından on adet vardı. Bir aylık iğneye 2000 lira verdim. Neden bu kadar yüksek çıktı deyince %35 zam geldi dedi eczacı
Srp53 Merve__26 ben de şok oldum bugün bilmiyordum. 30 haftama gedim iki ayın daha kaldı ama yeni başlayanların Allah yardımcısı olsun. Alamayan napacak bilmiyorum.
Merve__26 @Zeynep9120 e nabızdan baktım şimdi. Gebeliğe bağlı durum,tanımlanmamış yazıyor. Rapor türünde:ilaç muafiyet yazıyor