Hayelllerhayatttlar Kızlar iki gündür bebeğimin hareketleri yok denilecek kadar az 24 haftalığım hatta hiç yok bile diyebilirim tatlı da yedim uzandım da ama yok doktora gitmek istiyorum ama acil bakmıyor bilginiz var mı
Hayelllerhayatttlar [silindi] bakmıyorlar kanama olmadan asla muane etmiyorlar olmadı gider kanamam var derim o zaman da alttan bakıyorlar bide sadece ultrason değil elle de kontrol ediyorlar
[silindi] Hayelllerhayatttlar özel hastaneye gitme imkanın varsa bi özele git canım çok endişe ettiysen
[silindi] Hayelllerhayatttlar kıyamam. Ilık bi duş al, tatlı ye ya da vişne suyu iç soluna yat bakalım belki hareketlenir
Ftmnnr Hayelllerhayatttlar nasıl ya bakıyorlar burada çok şaşırdım bakmsmalarina aslında bakmaları gerekiyor ben karnım ağrıyor giyince direk ultrasona koyuyor bence sende öyle soyle çok şiddetli agrilarim var de
Hayelllerhayatttlar Ftmnnr asla ama asla bakmıyorlar bir ara gittim ayakta duracak mecelim yok dedim korkuyorum dedim normal acile git kanların kötü çıkarsa o doktor seni yönlendirir öyle bakarız dedi konum lütfi Kırdar şehir hastanesi
Hayelllerhayatttlar [silindi] duş dışında yaptım desem hepsini şuan kzıım uyuyor kanamam uyansın kanamam var diye gidecem alttan muaneyi red edecem ama imza attırırlar herhalde
Ftmnnr Hayelllerhayatttlar imkanınız varsa özele bı gidin derim inşallah uykusu ağırdır içerde uyuyordur bebiş 😇 Ben bazen şekerli şeyler içince acayip hareket ettini anladım mesela Çok affedersiniz ama iciyormusunuz bilmiyorum kola falan içtiğim zaman ben çok rahatsız oluyor sanırım aşırı kipirdiyor Eğer hamileliğinizde böyle küçük kacamaklar yaptıysanız bir de onu deneyin derim
Elifff2112 Hayelllerhayatttlar sağlık ocaginda fetal doppler ile bakiyorlar ben az once baktirdim geldim
Elifff2112 Hayelllerhayatttlar ben 19 haftalığım hareketlerini hissedemedigimde tedirgin olursan hastabeye gitme gel bakarız dediler
Ayshababy Hayelllerhayatttlar canım bi cihaz var fetal dopper trendyoldan bakabilirsin bence evinde bulundur korktun an kalbini dinleyebilirsin ben aldim gelmesini bekliyorum hem okadar stres olmasin
Hayelllerhayatttlar Elifff2112 o haftalarda kan tahlili için cagırdılar kalbini dinleyecek misiniz dedim aletimiz şuan ölçmez daha çok küçük dedi