babyiscoming_ 2cocuklubiranne 29+4 üm bende. 32+0 da alacağım ve 3 ocak cuma gününe denk geliyor sizinde 4 ocak cumartesi sanırım
2cocuklubiranne babyiscoming_ aynen öyle sağlık ocağına sordum cuma alamazsın dedi pazartesi alacağım artık
kuzuannesi4234 babyiscoming_ merhaba hafta hesaplama için bir şey sorabilir miyim 30+3teyim 32.haftada gitmem lazım ama 2 ocak mı 6 ocak mı kafam karıştı
babyiscoming_ hamislikmii bende öyle biliyorum da hanımefendi sağlık ocağı böyle dedi deyince dedim acaba veriyorlar mı
kuzuannesi4234 2cocuklubiranne merhaba hafta hesaplama için bir çözüm buldunuz mu bende 30+3teyim 32.haftada gitmem lazım ama 2 ocak mı 6 ocak mı kafam karıştı
babyiscoming_ kuzuannesi4234 bugün 30+4 olduysanız eğer 3 ocak cuma günü tam 32+0 oluyorsunuz. Benim bugün 30+4 oldu 3 ocak cuma rapor almaya gideceğim. Sizinde son adet tarihi 24 mayıs sanırım😄
kuzuannesi4234 babyiscoming_ 30+4teyim yanlış yazmisim;) evet son adet tarihim 23 mayıs benimde aynı dönemde hayırlısı ile bebekleri kucağımıza alalım sağlıkla sihhatle💞
kekremsi babyiscoming_ merhaba 32. Haftadan sonra kendi isteğimizle çalışabiliyor muyuz? Doktordan çalışabilir raporu alabiliyor muyuz?
babyiscoming_ kekremsi evet 37ye kadar çalışabiliyorsunuz doktordan çalışabilir raporu alıp iş yerine vermeniz gerekiyor 37den sonra çalışamazsınız