2cocuklubiranne Sayın anneler ben şuan 29 hafta 3 günlük hamileyim 30.haftada mı oluyorum 32den sonra çalışabilir raporu alacağım. Sorum şu 2 hafta sonra mı çalışabilir raporu almam gerekiyor 3 hafta mı var bilen cevaplarsa sevinirim
minikbebegim06 2cocuklubiranne 32+0 da almanız gerekiyor eğer haftasonuna vs denk geliyorsa 32+1 falan da oluyor
Mervealya1992 2cocuklubiranne ben smdı 29 haftalıqım dkktor tam 32 de cagırdı calısamaz alcam yani 1 gun 2 gun bısey olmaz dedi
Merve-metin 2cocuklubiranne tam 32+0 olman gerekiyor öncesinde alsan bile olmaz 32+6ya kadar alabilirsin
minikbebegim06 babyandmomy__ son adete göre doktorunuz düzeltme yapmadiysa eğer son adet baz alınır hep
Brcnbysl babyandmomy__ doktor sana sistemden kağıt çıkarıp verecek bu yüzden doktora son adeti ne zaman söylediysen o çıkar. 32. Haftanın herhangi bir gününde gidebilirsin öncesinde yada sonrasında gitme vermezler
sena0104_ Mervealya1992 benim için isyerim 32 de çıkmak diye birsey yok dedi öyle değil desemde ısrarla 32. Haftada eğer saglikliysam çalışır raporu veriyorlar dedi kendi isteğimle göre değil mi ne zaman çikcağim
minikbebegim06 Merve-metin her yer bunu kabul etmiyor ben muhasebeciyim 32+2 yi falan geçirmemeye çalışın
hamislikmii Son adet tarihine göre olması gerekiyor zaten gebelik boyunca herşey son adet tarihine göre planlanıyor
Merve-metin minikbebegim06 aaaa ben iş yerimle görüştüm 32+6ya kadar vaktin var o zamana kadar alman gerekiyor dedi
Mervealya1992 sena0104_ ona işveren karar veremez 32 de çalışamaz raporu alırsın işyerıne verırsın hıcbısy yapamazlar cnm :) kovamazlarda o rapor işlendigi an sisteme işten cıkarsın yani raporun işlenjr 4 ay snra iştem cıkarırlar seni sağlıkla ılgılı dgl o canın 32 de cıkmak ıstıyorsa cıkarsın işverene neymıs
Merve-metin minikbebegim06 evet o kötüymüş her iş yeri kabul etse keşke ben özellikle sordum 32+0da mı almam gerekiyor diye mevzuata baktılar 32+0 ile 32+6 arası alıp getirmen gerekiyor dediler keşke her iş yeri açıp baksa mevzuatlara çalışanlarda mağdur olmasalar 😔
2cocuklubiranne Teşekkürler cevaplar için🌸 haftasonuna denk geliyor 32den sonra pazartesi alırım artık inşallah