Turuncukadin İdrar kültürü verirken idrarı yarıda kesmek gerekiyormuş galiba ben verdikten sonra öğrendim. Ama öyle yapmadım sonuç etkilenir mi bilgisi olan var mı? İdrar yaparken çok yanmam var doktor kültür istedi kizlar yardımcı olun lütfeen
Lavin___ Turuncukadin ya yanlış hatırlamıyosam idrarın ilk kısmını ve son kısmını koymamak gerekiyordu
myangelson Turuncukadin idrar kültüründe orta idrar veriliyor yanılmıyorsam bölgeyi iyice temizleyip tuvaletin birazını yapıp devamını kaba yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Turuncukadin Melissayda evet ya hamileyim 17 haftalık oldu 4 kez enfeksiyon oldum resmen çok da dikkat ediyorum
Turuncukadin Lavin___ ay tüh ya bana hiçbir şey demediler verdim testi sonra öğrendim ki öyle yapmak lazımmış. Doktora sonuç göstermeye gidicem öğleden sonra, tekrar mi istesem testi
minikbebegim06 Turuncukadin tekrar söyleyin sonuç yanlış çıkıyor o şekilde ilk idrari ve son idrari yapmıyorsunuz kutuya orta idrar veriliyor
Melissayda @Turuncukadin bende çok oluyorum çok su içmek lazım canım öyle hafifliyor. Fitil kullananlarda oluyor ama ben hiç kullanmadım.
Turuncukadin Melissayda fitil vajinal enfeksiyon için kullandım sadece. Doktor akıntı için verdi onu ama bu kez idrar yaparken çok yanma oluyor ya suyla da geçmedi
Ayserum İdrar kültürü verirken orta idrar verilir işinin bi kısmını yapıp orta kısmı kaba yapman gerekirdi yine sen doktoruna sor
Turuncukadin myangelson evet öyleymiş sanırım ama asla söylemedi hemşire. Doktora soracağım birazdan bakalım ne diyecek
myangelson Turuncukadin aslında söyleniyor neden söylememişler ya. Ben bu hamileliğimde 3 kere kültür verdim hepsinde de anlattılar farklı hastanelerdeydim. Evet sorun bakalım
Turuncukadin myangelson saçma sapan ya keşke söyleseymiş doktora sordum da bakteri çok fazla dedi üreme görülür muhtemelen ama görülmezse tekrar bakacak
Melissayda @Turuncukadin çok ileri olunca geçmiyor zaten canım mutlaka ilaç almak gerekiyor hamile olunca o da zor ama doktor uygun ilaç veriyor diye biliyorum 3 litre falan içmek gerekiyor ne kadar çok tuvalete çıkarsan o kadar çok temizleniyormuş mesane