Fbd Minikdunyam canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah dualarımız seninle en kısa zamanda kucağına al
Diamonds Minikdunyam çok geçmiş olsun acil şifalar dualarımız bebeğinle Allah analı babalı büyütsün üzülme ❣️
Yagmur0256 Minikdunyam Gözün aydın canım inşallah biran önce evinize dönersiniz 🤗 Bu arada maşallah bebişin kilosu çok iyiymiş, nasıl kilo aldı böyle 😊
Zeynep_baby Minikdunyam Allah bağışlasın canım çook geçmiş olsun bu arada bebeğine de Allah şifalar versin bir an önce kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dualarımız seninle ve minik bebişle en kısa sürede sağlıcakla kucağına al canımm benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nerm7n Minikdunyam Hadi geçmiş olsun canım Sağlıkla hayırlısı ile büyüt bebişini... İnşallah bir an evvel toparlanır eviNize çıkarsınız 💕🧿🐣
TCSRFEGUL Minikdunyam hayırlı olsun gözünüz aydın Allah sağlıkla hemencik çıkmayı nasip etsin inşallh 🙏🏻☺️
Tugceisil Minikdunyam Rabbim acil şifalar versin canım tez zamanda sağlıkla kucağına al evladını inşallah
NevinCeynakli Minikdunyam gözünaydın canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun rabbim şifa versin benimde küvözde bebeğim erken doğdu sende bana dua et🙏
Minikdunyam Hafizeipek Offf aynen kuzum ya ama sen iyi dayanmışsın nasıl oldun şimdi küçük adamımız nasıl :)
deletedmom734 Hafizeipek vay be son görülmenin 12 saat önce olduğu zamanlarıdamı görecektik 😂😁💙 paşa nasıl?? Habersiz koma bizi 😊😋😚
iremm05 Minikdunyam sagsalim buyutursunuz insallah bebeginizi darisi bize kolaylikla aliriz insallah bizde bebegimizi kucagimiza saglikla sizde dua edin🙏
sonsuzmasalim Minikdunyam ilk başta hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve küçük meleğinizi size bağışlasın inşallah
Kbr06 Minikdunyam amin inşallah Allahım hiç bi anne babaya yaşatmasın evlat acısını bütün yavrulara şifa versin
Minikdunyam Yesimmmm korkma canım inan akışına bırakınca süreçte akıp gidiyor bak bugün 2. Gün oldu artık karnında değl yanımda olacak diyorum sakin ol ve tevekkül et inşallah sağ Salim alırsın sende yavrunu
Minikdunyam Nursen21 amin canım ben sıramı savdım hafi bakalım siz de artık güzel doğum hikayelerinizi bekliyorum :)