Minikdunyam Tugba1234 canım sezaryenden sonra öyle ağrım olmadı dayanılmayacak kadar değil ki zaten ağrı kesici yapıyorlar iğne birde Arada parol veriyorlar yürürken biraz sıkıntı ama yürüş yaptıkça geçiyor
Tugba1234 Minikdunyam Allah sifa versin tez vakitte cok sevindim bebeginizi dunyaya getirmişsiniz insallah hemen düzelir de kucaginizda olur
Minikdunyam Zbuse pazartesi gecesi adet sancısı gibi başladı yoğun şekilde karnımda toplanıyordu. Gidince doktorum 2cm açılman olmuş karnında kasılıyor dedi o şekilde oldu ara ara adet sancısı vurdu ama uzun aralıklarla
Sdanrr Minikdunyam çok sevindim kuzum senin adına Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🙏❤️
Kbr06 Minikdunyam rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin üzülmeyin benim bebeğim 19. Günü Yoğun bakımda hala ama biz ameliyat olduk sizi çok tutmazlar en azından şöyle düşünün sağlıklı olsun sağlığına kavuşsun da tek en hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Yesimmmm Minikdunyam dün doktor kontrolum vardı doktoruma sordum çok korkuyorum diye merak etme sen sakinleştirici yapılır dedi. 🥺 hayırlısı inşallah lohusasın duanı esirgeme nolur çok agrı çekiyorum hem kurtulmak istiyorum hem korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim kimseyi darda bırakmasın.
Minikdunyam Yesimmmm korkma canım inan akışına bırakınca süreçte akıp gidiyor bak bugün 2. Gün oldu artık karnında değl yanımda olacak diyorum sakin ol ve tevekkül et inşallah sağ Salim alırsın sende yavrunu
Merveoz Minikdunyam allahım yardımcınız olsun şifa versin inşallahh 🙏🏼 Darısı bize sağlıklı sıhhatli evinize gitmeyi nasip etsin rabbim bebeğinizi size bağışlasınn 🙏🏼🙏🏼❤️❤️🤗
Hsrtm Minikdunyam gözün aydın olsun canım rabbim sağlıkla bebişinle biran önce eve gitmeyi nasip etsin
Hulya00 Minikdunyam aaayy canımm Rabbim saglıklı güzel günlerini göstersin sizlere ve sevdiklerinize inşallahh ☺️😍🙏 bol bol dua edinn üzmeyin kendinizi siz ne kadar güçlü olursanız bebeginizde o kadar güçlü olur çok şükür almışsınız kucagınıza darısı sağlıklıca bizim başımıza inşallah duada bulunurum sizin ve sizin gibi tüm anneler içinn 🙏🙏🙏 Devlettemi yaptınız bu arada
Nursen21 Minikdunyam maşallah 🧿 canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Tez zamanda kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin Bebeğin kilosuda seni zorlamıştır Ama doğurduğuna sevindim 😊 Darısı bizim başımıza inşallah
Minikdunyam Nursen21 amin canım ben sıramı savdım hafi bakalım siz de artık güzel doğum hikayelerinizi bekliyorum :)
Sakirtugce33 Minikdunyam canım hayırlı olsun inş hastaneden saglıcakla tez zamanda çıkarsınız prensesine kavusursun🤲🏻
Eylul0212 Minikdunyam belden aşağı uyuşukluk kaç saat sürdü acaba bu arada inşallah en kısa zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza sagsalim🙏🙏
Minikdunyam Eylul0212 16: 15 gibi odama çıktım yaklaşık 19 a kadar sürdü yani tam 00:00 olduğunda açılmıştı hafif vardı ki yürüttüler gece sondamı çıkardılar gece boyuncada ara ara yürü dediler 3 4 saate açılıyor uyuşukluk