Sazenin Hmdylvc Nisan bebişi oluyor herhalde demii 🥰 sağlıkla doğsunlar inşallah son 4 ayın çok güzel çok keyifli geçsin🌸
Sazenin HazelSeren yaaa peş peşe bizim 🥰 ultrasonda bizimki biraz önden gidiyor da bakalım kim daha önce doğacak😅 sağlıkla gelsinler mühim olan o🌸 alışverişin ne durumdaa
HazelSeren Sazenin hayırlısı inşallah alışveriş önceki oğlumdan hersey var eksikler tek tük cinsiyet aynı olunca fazla eksiğim yok😀
Sazenin myangelson bizim de erkek Keremimiz geliyor inşallah ilk bebek heyecanlıyız 🥰 sağlıkla doğsunlar
Dilek_aslndg Gamzecebecii benimde son adet tarihim 19 Haziran benimde oğluşum olacak inşallah çok heyecanlı geçiyor ☺️
Sazenin Dilek_aslndg yaaa ne güzel üçümüzünn de aynıymış günleriii🤩 siz kız mı erkek mi bekliyorsunuz?
Sazenin iiliya12 yaaa az kaldıkça zaman daha bi geçmeyecekmiş gibi sanki 🫠 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Sazenin 1kopek1bebek yüz gün fark da olsa yine aynı senenin çocukları 😅 güzel hamilelik geçirin inşallah kolayca doğurup sağlıcakla kucağınıza alın🌸
myangelson Sazenin bizim de yaşayan ilk bebek olacak abimiz cennette 💙 isim henüz bulamadık Görkem olabilir baya yakınız ona 😊
Erkekannesiiiii Sazenin ay bı an önce gelsin artk çok bitkin yorgun uykusuz kalıyorum canımı yakıyor artk
Sazenin Erkekannesiiiii ilk bebişiniz mi ☺️ yine son aylar yaza gelmeyecek diye seviniyorum ben yazın hamilelikleri çok daha zor olur gibi🫣
Sazenin danla2711 hareketlerini hissetmeye başladıkça çok daha keyifli oluyor 🤗 heyecanlı bekleyişler, tatlı telaşlar🥳🌸
danla2711 Sazenin evettt hissetmeye başladım çok heyecanlı bir zamandayım kime benzediğini çok merak ediyorum 🥰 çok az kaldı yüzünü gösterirse🥰