Sazenin A14B05T 3. Trimester nasıl gidiyorr🫣 daha yeni giriş yapıcaz bakalım inşallah güzel geçer, sende sağlıcakla al kucağına inşallah bebişini✨️
A14B05T Sazenin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım benim şuan için gayet iyi gidiyor pek zorlayıcı geçmiyor ilerleyen haftalarda göreceğiz 🥹
babyiscoming_ Sazenin ramazana girince 15 günlük falan olacak diye hesaplıyoruz bizde. Bereket getirsinler inşallah sağlıkla gelsinler hepsi🥰👼🏻
Sazenin Tubi545 Aminn inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin, evlatla eşle imtihan etmesin kimseyi🌸
Sazenin rumikaa mart bebişimiz 🌸 mavi kalpten erkek diye yorumladım 😅 balık erkekleri iyi olur diyorlar bakalım inşallah oğluşlarımız iyi huylu güzel ahlaklı olsunlar 🎈
Sazenin Hmdylvc Nisan bebişi oluyor herhalde demii 🥰 sağlıkla doğsunlar inşallah son 4 ayın çok güzel çok keyifli geçsin🌸
Sazenin HazelSeren yaaa peş peşe bizim 🥰 ultrasonda bizimki biraz önden gidiyor da bakalım kim daha önce doğacak😅 sağlıkla gelsinler mühim olan o🌸 alışverişin ne durumdaa
Halide65 Sazenin benim sezeryan olacak mart ı bulur muyum bilmiyorum ☺️ ama tahmini doğum 7 Mart yazıyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏