Begleyna HndnAkdmn trendyol lilabio dan yaptırdım. Okadar güzel geldi ki bayıldım. Sonrasında nevresim takımı da yaptırdım aynı siteden güvenilir birçok çeşitte mevcut üstelik fiyatıda diğer yerlere göre gayet iyiydi
eliff4 Meltem2910 bende oraya yaptırmayı düşünüyorum yaptırdığınız takım nasıl geldi kalitesi görsel atar mısınız m rica etsem 🌸
Meltem2910 eliff4 daha yaptırmadım ama ordan yaptırıcam en kaliteli ve nakış olarak en güzelini o sayfa yapıyor bence diğerleriyle de arasında 300-400 fark olunca orası daha mantıklı geliyor
elifetrn İnstagramda bebesce sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım çok güzeller kesinlikle tavsiye ederim
beyzatrl HndnAkdmn ben instagramds minikobabys ten yaptırdım kumaşı normal aldığım hastane çıkışlarından bile kaliteli geldi çok memnun kaldım
Laviniay HndnAkdmn forbebis sayfası isterseniz 4 lü set de satıyor. Tulum şapka eldiven sabit. Battaniyeyi isteğe göre ekleyip çıkartabilirsiniz fiyat farkı ona göre olur
Gultenakkoyun Bende trendyolda gros diye bir satıcıya yaptırdım. 650 tlye yaptırmıştım. Çok beğendim.