KuBrA9238 HndnAkdmn trendyoldan yaptırdım 7 ay önce harika geldi pamuk gibi yazısı herşeyi çok güzel fiyatıda uygundu 😍
Bubu_ HndnAkdmn buradan tavsiye alarak yaptırmıştım butikbebecik Instagram’da yıkama ütüleme yaptım hiçbir sorun yok baskıları cok güzel fiyat uygun tavsiye ederim 🙏🏻
HndnAkdmn Ayse0575 Teşekkür ederim bende nakışlı istiyordum çok güzelleer güle güle sağlıkla giysin bebişiniz 🌸
HndnAkdmn Husne23 Canım bende hiç yüklemedim bilemiyorum o yüzden sayfa ismi paylaşsan da olur teşekkür ederiim 🌸
HndnAkdmn ozlem6060 Çok güzel bayıldım 😍 hangi sayfa acaba teşekkür ederim bu arada sağlıkla giysiin Ömer Halis 🌸
Elfnr_ HndnAkdmn ben Instagram dan ght_baby adresinden yaptırdım arkadaşımın tavsiyesiyle çok memnun kaldım tüm setin fotoğrafını çekmedim ama mini bir fotoğrafım var şöyle
Laviniay HndnAkdmn butikbebecik ve bebesoil de çok güzel ama ben 11 li istemediğim için tulum eldiven şapka üçlüsünü forbebis faydasından yaptırdım aşırı güzel oldu inşallah giydirmek de nasip olur
HndnAkdmn Laviniay Teşekkür ederim bende 11 li seti farklı aldım çekim için ismine özel istiyorum. Teşekkür ederiim 🌸
Laviniay HndnAkdmn forbebis sayfası isterseniz 4 lü set de satıyor. Tulum şapka eldiven sabit. Battaniyeyi isteğe göre ekleyip çıkartabilirsiniz fiyat farkı ona göre olur